Honor tarafından Türkiye’de düzenlenen ve katılım gösterdiğimiz lansmanda Honor 70 modeli için detaylara yer verildi ve Türkiye fiyatı da belli oldu.

Türkiye’deki etkinliğini arttıran Honor yeni bir model daha tanıttı. Honor 70 için yapılan tanıtımda modelin özellikleri ve Türkiye’deki satış fiyatları açıklandı.

İşte Honor 70’in Türkiye fiyatı

Honor 70

Açıklamalara göre 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyon, Türkiye’de 12999 TL’den satışa sunulacak. Siyah ve zümrüt yeşili olarak 2 farklı renk seçeneğine sahip olacak telefonda lansmana özel ön kayıt dönemi de başlamış durumda. Ön kayıt yaptıran kullanıcılar 1000 TL indirim alabilecek. Üstelik eski cihazların değişimi gibi farklı programlar da Türkiye’de uygulanmaya başlanacak.

Aynı anda iki video kaydı destekleniyor

Tanıtımda telefonun aynı anda iki farklı video kaydetmesini sağlayan Solo Cut adlı özelliğe de yer verildi. Kullanıcıların tek ya da birden fazla kişiye odaklanması ve vlog çekimlerini daha da etkin hale getirilmesini sağlayacak yeni özellik, video çekimlerine yepyeni bir soluk atacak.

Sony’nin IMX800 sensör desteğini alan Honor, böylece hem geniş açılı hem de makro çekimlerde oldukça iddialı bir performans sunuyor. Telefona gücünü veren işlemci ise Snapdragon 778 G Plus.

Honor 70 özellikleri

honor 70in turkiye fiyati belli oldu
  • Ekran: 6,67 inç OLED 58° Kavisli Ekran
  • Ağırlık: 178 gram
  • Arka kamera: 50 MP 122 ultra geniş açılı kamera, 2 MP derinlik kamerası
  • İşlemci: Snapdragon 778G Plus
  • İşletim sistemi: Android 12 tabanlı Magic UI 6.1
  • 5G desteği: Var
  • Batarya: 4800 mAh 66W hızlı şarj

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir