Honor 60 Pro, 12GB RAM ile GeekBench’te görüntülendi. Yeni model, Honor’un bu sefer çok daha büyük oynadığını gösteriyor.

Honor tarafından geliştirilen yeni amiral gemilerinden Honor 60 serisi yeni bir sızıntı ile daha gündeme geldi. Ailenin yeni üyesi olacak Honor 60 serisinde Pro versiyonda 12 GB RAM kullanılacak olması şirketin yeni modelleri ile çok daha iddialı şekilde piyasaya giriş yapmak istediğini gösteriyor. 2 farklı versiyon ile piyasaya sunulacak olan yeni telefonlar Honor 60 ve Honor 60 Pro olarak adlandırılacak. Böylelikle yeni modeller şirketin en üst donanımlara sahip yeni amiral gemileri olarak cep telefonu dünyasında yeni seçenek yaratacak.

Honor 60 serisinin özellikleri neler olacak?

Yeni modeller ile ilgili bugüne kadar özellikle test sonuçları önemli sızıntıların yaşanmasını sağladı. Honor 60 ve Honor 60 Pro olarak piyasada yer alacak modeller de Honor 60 Pro çok daha dikkat çekiyor. Zira serinin en güçlü modeli olan bu telefonda Snapdragon 778G ya da Snapdragon 778G + işlemci kullanılması bekleniyor.

İşlemcinin 778G+ modeli olması çok daha güçlü bir ihtimal. İşlemci ile birlikte telefonda Adreno 642L grafik birimi ve 3,7 Gbps’ye kadar veri aktarım hızlarına sahip Snapdragon X53 5G kullanılıyor. Geekbench verilerine göre akıllı telefon, yerleşik 12 GB RAM ile kutudan çıkacak. İşletim sistemi ise Android 11 olacak. Daha önce yaşanan sızıntılarda telefonun 120 Hz. yenileme hızına sahip Full hd ekrana sahip olacağı belirtilmişti. Arka kameranın 108 megapiksel ana sensör içereceği, ön kameranın ise 50 megapiksellik sensör ile donatılacağı belirtilmişti. Yeni yaşanan sızıntılar önceki iddiaları destekliyor.

Honor 60 ne zaman tanıtılacak?

Yeni telefon modeli ile ilgili yaşanan sızıntılarda tanıtım tarihine de yer verildi. Resmi olarak duyurulmamış olsa da yeni amiral gemisi modeller 1 Aralık tarihi itibariyle tanıtılacak. Honor bu konuda sessiz kalmasa da özellikler ve tanıtım tarihine yönelik herhangi veri sunmuyor. Yeni sızıntılar uzun zamandan beri konuşulan Honor 60SE versiyonunun planlanmadığını da ortaya çıkarmış durumda. Yapılacak yeni tanıtımlar ile birlikte yeni modeller için tüm detaylar netlik kazanacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir