HMD’nin önümüzdeki ay tanıtımını yapacağı HMD Pulse modelleri için sızıntı yaşandı. Sızıntılarda telefonların görselleri ve renkleri paylaşıldı.

HMD, yeni akıllı telefon modelleriyle ilgili çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki dönemlerde HMD Pulse adıyla tanıtıma imza atacak olan şirket, tanıtım öncesinde bir sızıntı yaşadı. Yapılan sızıntılarda HMD Pulse görselleri ve temel özellikleri açığa çıktı.

HMD Pulse Neler Sunacak?

HMD Pulse için sızdırılan görüntülerde önde delikli bir ekran kullanılacağı görüldü. Çift kamerayla desteklenen telefonun ortasında ise HMD logosuna yer verilmiş. Sızdırılan görüntülerde siyah, mavi ve pembe olarak 3 renk seçeneğine yer verileceği görüldü. HMD Pulse modeline HMD Pulse+ ve HMD Pulse Pro gibi yeni seçeneklerin de eklenmesi bekleniyor. Sızıntılarda ise sadece standart versiyonda yer alması beklenen özellikler açıklandı.

HMD Pulse Modellerinin Görüntüleri, Renkleri Sızdırıldı
HMD Pulse Modellerinin Görüntüleri, Renkleri Sızdırıldı

HMD Pulse, Full HD+ çözünürlük sunan 6.56 inç IPS LCD ekrana sahip olacak. Unisoc T606 işlemcinin güç vereceği telefonda 4 GB RAM ve 8 GB RAM olarak 2 versiyona yer verilecek. Android 14 işletim sisteminin kullanılacağı telefonun batarya bölümünde ise 5000mAh batarya yer alacak.

HMD Pulse Ailesi Genişleyecek

Şu anda resmi olarak açıklama yapılmamış olsa da raporlarda HMD Pulse serisinin yeni üyeler ile destekleneceği belirtiliyor. Pulse+ ve Pulse Pro gibi iddialı modeller ile seriyi zenginleştirecek HMD, yeni modellerinde HMD Pulse standart versiyondan çok daha gelişmiş özelliklere yer verilecek. Marka Pulse serisinin yanı sıra HMD Legend, Legend+ ve Legend Pro akıllı telefonlarını da geliştiriyor.

HMD Pulse Modellerinin Görüntüleri, Renkleri Sızdırıldı
HMD Pulse Modellerinin Görüntüleri, Renkleri Sızdırıldı

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir