Pek çok kullanıcının nefeslerini tutarak beklediği Örümcek-Adam™ (2002), Örümcek-Adam 2™ (2004), Örümcek-Adam™ 3 (2007), İnanılmaz Örümcek-Adam™ (2012), İnanılmaz Örümcek-Adam™ 2 (2014), Örümcek-Adam™: Eve Dönüş (2017), Örümcek-Adam™: Örümcek Evreninde (2018) ve Venom: Zehirli Öfke (2018) filmleri  24 Haziran’dan itibaren Disney+’ta izleyicileriyle buluşuyor.

Disney Plus Türkiye içerikleri

14 Haziran’da yüzlerce dizi ve filmin yer aldığı arşivi ve orijinal yapımlarıyla ülkemizde yayın hayatına iddialı bir giriş yapan The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu olan Disney+, her geçen gün yeni içerikleri kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. DisneyPlus son açıklamasında tüm dünyada büyük bir ilgiyle karşılanan 7 Örümcek Adam ve Venom filmlerinin bu ay platforma ekleneceğini açıkladı. 

Disney+ 24 Haziran’da izleyicilerle buluşacak içerikler

Resmi açıklamaya göre bugünden itibaren platformda yayımlanacak yeni yapımlar şu şekilde:

  • Örümcek-Adam™ (2002)
  • Örümcek-Adam 2™ (2004)
  • Örümcek-Adam™ 3 (2007)
  • İnanılmaz Örümcek-Adam™ (2012)
  • İnanılmaz Örümcek-Adam™ 2 (2014) 
  • Örümcek-Adam™: Eve dönüş (2017)
  • Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde ™(2018)
  • Venom: Zehirli Öfke™ (2018)

Filmlerin içerikleri ise şu şekilde;

Örümcek-Adam™ (2002)

Sıradan bir genç olan Peter Parker, yanlışlıkla radyoaktif bir örümcek tarafından ısırıldıktan sonra olağanüstü bir süper kahramana dönüşür. Sevgili amcası bir soygun sırasında vahşice öldürüldüğünde, Peter yeni güçlerini amcasının ölümünün intikamını almak için kullanacağına söz verir. Kendini “Örümcek Adam” olarak görüyor, sokakları suçtan temizlemeye çalışırken kötü süper kötü “Yeşil Cin” ile çatışmaya girer.

Örümcek-Adam 2™ (2004)

“Örümcek Adam 2″de Tobey Maguire, Peter Parker rolüne, nazik bir tavırla, sıradan bir öğrenci ve insanüstü suç savaşçısı olarak çifte hayatının hassas dengesiyle mücadele ederek geri dönüyor. Garip ve çok yönlü bir “Doktor Ahtapot”a dönüşen yeni bir düşman olan Otto Octavis ile karşılaştığında Peter’ın hayatı daha da karmaşık hale gelir. Doktor, Ahtapot MJ’yi kaçırdığında Örümcek Adam, macera eşi görülmemiş heyecanla yeni zirvelere ulaşırken aksiyon doruklara ulaşır.

Örümcek-Adam 3™ (2007) 

Peter Parker bu filmde sonunda hayallerinin aşkı Mary Jane Watson ile birliktedir ve New York’ta  bir yandan Örümcek-Adam çılgınlığı yaşanmaktadır. Fakat, ufukta belirmeye başlayan bir fırtına vardır; Peter’ın Örümcek-Adam kostümü aniden değişip siyaha dönüşmesi güçleriyle birlikte Peter’ı da değiştirmeye başlar. Kostümün etkisi altında kalan Peter, kibirli ve kendine aşırı güvenli biri haline dönüşür ve en değer verdiği kişileri ihmal etmeye başlar. Bugüne dek en korkulan iki kötü kahraman “Kumadam” ve “Venom” benzersiz güçlere sahip olan Paker, intikam ateşiyle yanarken en büyük savaşını kendi içinde yapmaktadır. Kendini bulması bir kahraman yapan özelliğini, yani şefkati yeniden keşfetmesi gerekecektir.

İnanılmaz Örümcek-Adam™ (2012) 

Serinin bu filminde, Genç Peter Parker, alter-egosu Örümcek-Adam olarak hem lise hayatının draması hem de şaşırtıcı süper insan krizleriyle savaşmaya çalışıyor.

İnanılmaz Örümcek-Adam™ 2 (2014) 

Örümcek Adam olmak güzel, ama Örümcek Adam olmanın bir bedeli var: Sadece Örümcek Adam diğer New Yorkluları şehri tehdit eden korkunç kötülerden kurtarabilir. New York’u tehdit eden en büyük tehlikelerden biri olan “Elektro” aniden ortaya çıkar ve Peter Parker, gördüğü en güçlü düşmanı yenmek zorundadır. Örümcek Adam, eski arkadaşı Harry Osborn döndüğünde tüm düşmanlarının ortak noktası olan “OsCorp”u keşfeder.

Örümcek-Adam™: Eve Dönüş (2017) 

Genç Peter Parker/Örümcek Adam, yeni keşfettiği süper kahraman kimliğiyle hayatının izini sürmeye başlar. Peter, yeni akıl hocası Tony Stark’ın himayesinde May Teyze’ye geri döner. Peter normal günlük hayatına geri dönmeye çalışır, ancak “Gribben” yeni bir düşman olarak ortaya çıktığında, umursadığı herkes en çok tehdit altındadır.

Örümcek-Adam™: Örümcek Evreninde (2018) 

Christopher Miller ve Phil Lord’un ortak yapımcılığını üstlendiği The Lego Movie ve Creative Minds at 21 Jump Street ve Lord’un yazı ekibinde yer aldığı Peter Spider-Man, bir kapıyı açarak Çoklu Evrenin başka bir boyutuna girdi. Parker ve diğer birçok “alternatif” Örümcek Adam ile birlikte, bilinen tüm gerçekler için bir tehdit olan onu durdurmaya hazır olan Miles Morales’i odak alıyor.

Venom: Zehirli Öfke (2018) 

Marvel’ın en esrarengiz, karmaşık ve sorunlu karakterinin gelişim hikayesi – Venom! Eddie Brock (Tom Hardy), işi ve nişanlısı dahil her şeyini kaybettikten sonra yıkılmış bir adamdır. Hayatının en dip noktasında, vücudunda uzaylı bir organizmayı barındırır ve olağanüstü süper güçlere sahip Venom’a dönüşür. Ancak bu yeni süper güç, Riot gibi daha güçlü ve silahlı rakiplerini yenmesi için yeterli olacak mı?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir