Disney Plus, 14 Haziran itibarıyla Türkiye’de yayın hayatına başladı. Platformun ilgi çekici lansmanıyla birlikte birçok kullanıcı yeni platformu incelemeye başladı. Biz de sizler için “Disney Plus Türkiye’de neler var?” sorusunu yanıtladık.

Disney Plus fiyatı ne kadar?

Disney Plus Türkiye içerikleri neler?

Ülkemizde yeni yayın hayatına başlayan Disney Plus’ın içerik kütüphanesi Disney’in eğlence stüdyoları olan Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Disneytoon Studios, Disneynature, Pixar, Blue Sky Studios, Saban Entertainment, Marvel Studios, Lucasfilm, 20th Century Studios, 20th Television Animation, ABC Signature, Freeform, FX Networks, Hollywood Pictures, Searchlight Pictures, Touchstone Pictures ve National Geographic’in içeriklerinden oluşuyor. Ayrıca ESPN+ ve Disney’in 20th Century Fox içeriklerinin yanı sıra Hulu’dan da içerikleri izleyenlerle buluşturuyor.

Ayrıca platform yerli içeriklere de önem verecek. İlerleyen zamanlarda Disney Plus Türkiye’de daha çok yerli yapım izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Yapımların 1085’i Türkçe dublaja, 1529’u ise Türkçe alt yazı desteğine sahip olduğu biliniyor.

Disney Plus kaç kişilik? 

Disney Plus’a üye olan kullanıcılar en fazla 7 profil oluşturabiliyor. Fakat aynı anda en fazla 4 kişi Disney Plus üzerinden içerik izleyebiliyor.

Disney Plus abonelik ücreti

7 kişilik profil imkanı ve IMAX desteğiyle oldukça ilgi çekici olan Disney Plus 14 Haziran öncesi üye olanlar için avantajlı bir teklif sunmuştu. Ancak bu teklifi kaçırdıysanız üzülmeyin! Platform içerik kütüphanesi ve sahip olduğu özelliklere göre yine uygun bir abonelik ücretine sahip. Disney Plus abonesi olmanız için aylık 34,99 TL, yıllık ise 349,90 TL ödemeniz yeterli.

Disney Plus Türkiye kataloğunu incelemek için bağlantıya tıklayarak web sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir