Hepsiburada’da geleneksel hale gelen Efsane Kasım 1 Kasım tarihi itibariyle başladı. Müşterileri özel kampanyalar, şimdi al sonra öde, indirimler ve kupon fırsatları bekliyor. İşte detaylar.

Efsane Kasım adıyla 7 yıl önce başlatılan ve kısa süre içerisinde Hepsiburada için geleneksel hale gelen Efsane Kasım dün itibariyle başladı. Platformdaki milyonlarca üründe yüksek oranda indirimler, özel kampanyalar ve cazip teklifler sunan Hepsiburada, böylece hem tüketiciler hem de satıcılar için cazip bir etkinliği başlattı.

Akıllı mağaza Hepsiburada Smart by Mimex tanıtıldı

Şimdi al Şubat’ta öde

Platformda en çok dikkat çeken yeniliklerden birisi “Şimdi al Şubat’ta öde”. Belirli ürünler ile sınırlı olan kampanya dahilinde şimdi alınacak ürünlerin ödemesi Şubat’a erteleniyor.

Özel kuponları

Etkinlik kapsamında bir diğer dikkat çeken gelişme ise “Sana özel” kuponlar bölümü. Kullanıcılar hesaplarına tanımlana kuponlar ile alışverişlerini çok daha uygun fiyatlar ile yapabiliyor. Kullanıcıların alışveriş alışkanlıklarına göre tanımlana kuponlar, https://sanaozel.hepsiburada.com adresinden sunuluyor.

Ücretsiz kargo

 “Hepsiburada Premium” üyeleri için Kasım’da ayrıcalıklar artıyor. Kargo bedava ve %3 HepsiPay Papel kazancı kullanıcıları bekliyor. Üstelik pek çok üründe indirimler ve ücretsiz montaj desteği de Premium üyelere sunuluyor.

Tüm bu avantajların yanı sıra listeni paylaş kazan, oynadıkça kazan gibi pek çok fırsat Hepsiburada’da kullanıcılara sunuluyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir