Tinder’a benzerliği ile dikkat çeken flört uygulaması Happn’da hesap silme işlemi talep görüyor. Happn hesabı nasıl silinir? Happn hesap silme, uygulama kullanıcılarının karşılaştığı en yaygın sorunlardan biridir. Kullanıcılar, çeşitli nedenlerle Happn isimli flört uygulaması üzerindeki hesaplarını kapatmak istiyor.

Türkiye’de en çok kullanılan 20 çöpçatanlık uygulaması

Happn 2022 hesabını sildikten sonra tüm veriler silinecektir. Silinen veriler sohbetleri, kişileri ve ezilmeleri içerir. Daha önce birbirini tanımayan insanlarla tanışmanızı sağlayan Happn uygulaması; Windows Phone, Android ve iOS cihazlarda kullanılır. Happn’de bir hesabı silmek birkaç kolay adımda gerçekleştirilir.

Happn hesabımı kalıcı olarak nasıl silerim?

Happn hesabının kalıcı olarak silinmesi için önce uygulamayla iletişime geçilmelidir. Hesabı tamamen silmek için “Happn Hesabını Devre Dışı Bırak” seçeneğine tıklamanız yeterli değildir. Bu seçenekte sadece hesap dondurulur. Bu nedenle, hesap Happn uygulamasında hala kullanılabilir. Happn uygulamasında bir hesabı silmek için aşağıdaki adımlar izlenmelidir;

Uygulama öncelikle akıllı cihazda açılmalıdır. “Hesabım” düğmesine tıklayın ve bir sonraki adıma geçin.
Hesabım bölümünün altındaki “Yardım” düğmesini tıklayın. Açılan pencerede “Bize Ulaşın” bölümü seçilir.
“Hesap yönetimi” seçilmelidir. Hesap yönetimi seçenekleri tamamlandıktan sonra nedenler belirlenir.
Nedeni yapıldıktan sonra gönderilir. Yukarıdaki adımlardan sonra hesap tamamen Happn uygulamasına erişilerek kapatılacaktır. Kalıcı Happn hesap silme işlemi sorunsuz bir şekilde yapılır. Hesap kapatıldığında, kullanıcı bir onay mesajı alır.

Happn hesabımı nasıl silerim? Happn hesabını silmek için önce uygulama açılmalıdır. Happn uygulaması açıldıktan sonra aşağıda sıralanan adımlar takip edilmelidir;

  • Profile erişmek için çubuk simgesine tıklayın.
  • “Uygulama Ayarları” sekmesine girin.
  • “Verilerim” seçeneğini bulmanız ve düğmesine basmanız gerekir. “Hesabımı sil” düğmesini tıklayın.
  • Ekranda “Bunun yerine hesabınızı nasıl askıya alırsınız” seçeneği görünecektir. Bu seçeneğe tıklayın.
  • Ekranda hesabı sonlandırma nedenlerinin bir listesi görünecektir. Listeden kullanıcı uygun seçeneğe tıklamalıdır.
  • Ekranın son penceresinde ise çalışma onaylanmıştır.

Yukarıda bahsettiğimiz adımlarla Happn hesabının askıya alınması tamamlanmış olacaktır. Askıya alınan hesap, 30 gün içinde Happn uygulamasına bağlanabilir. Ayrıca Happn’a giriş yaparsanız, “Hesabımı kurtar” seçeneğine tıklandığında yeniden etkinleştirilecektir.

Peki sizin kullandığınız bir arkadaşlık uygulaması var mı?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir