Türkiye’de en çok kullanılan Çöpçatanlık uygulamalarını derledik. Türkiye’de en çok kullanılan arkadaşlık uygulamaları ile yeni, favori uygulamanızı belirleyebilirsiniz.

Toplam 20 tane uygulama bulunan listemizdeki uygulamaları yazımızın sonunda indirebilirsiniz. Bu uygulamaları kullanarak arkadaş bulma oranınız kat ve kat artacak, buna emin olabilirsiniz. Sizi bu uygulamalar ile baş başa bırakalım.

Instamessage (Android iOS)

Akıllı cihazlarınızda kullanabileceğiniz InstaMessage uygulaması sayesinde Instagram arkadaşlarınız ile sohbet edebilirsiniz. Resim paylaşım platformu Instagram üzerinde takip ettiğiniz kişiler ile anlık olarak sohbet edebilmenizi sağlayan ve tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz InstaMessage uygulaması sayesinde ayrıca seçtiğiniz arkadaşlarınıza direkt olarak özel mesaj gönderebilirsiniz.

Badoo (Android iOS)

Badoo uygulaması ile yeni arkadaşlıklar kurabilir ve uygulamayı kullanan kişiler ile gerçek zamanlı olarak sohbet edebilirsiniz. Dünya üzerinde yaşayan 150 milyon’ dan fazla kullanıcının birbirleri ile sohbet ederek, ilgi alanlarını paylaşabilme imkanı buldukları sosyal ağ uygulaması Badoo ile siz de yeni insanlar ile tanışarak, onlar ile arkadaşlık kurabilirsiniz. Türkiye’ den Amerika’ ya, İngiltere’ den Rusya’ ya bir çok farklı ülkeden yeni insanlar ile tanışmanıza olanak sağlayan uygulamayı tamamen ücretsiz bir şekilde internet bağlantınızı aktif ederek kullanabilirsiniz.

Tinder (Android iOS)

Tinder ile çevrenizde size yakın olan kullanıcıları kolaylıkla bularak iletişim kurabilmek için beğenebilirsiniz. İletişim kurmak istediğiniz kişinin profil bilgilerini görebilmeniz için o kişiyi beğenmek zorundasınız. Aynı şekilde sizin beğendiğiniz kişi sizi tanımak ve sizinle iletişime geçmek istiyorsa sizin profilinizi beğenmek zorunda.

Lovoo (Android iOS)

Uygulama sizin ve karşınızdaki kişinin konumunu tam olarak göstermeden sadece aranızdaki uzaklık mesafesini göstermektedir. Bu sayede güvenle arkadaş edinebilir, karşınızdaki kişilerin fotoğraflarını beğenebilir ve o kişide sizi beğenirse direk olarak mesajlaşmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca uygulamada sizinle eşleşen kullanıcılarla direk olarak sohbet edebilirsiniz.

OkCupid (Android / iOS)

Kolay kullanım özelliğine sahip olması ile size kullanışlı bir uygulama deneyimi sunacak olan OkCupid Dating uygulamasını çok severek kullanacaksınız. Uygulama sade bir arayüz, şık grafikler ve kolay anlaşılabilen bir anlatın tarzı kullanılarak tasarlanmış olduğundan dolayı da uygulama çok ilginizi çekecek.

Skout (Android iOS)

Skout uygulaması, sosyalleşmenizi sağlayacak, yepyeni insanlar ile tanışmanızı arkadaşlık kurmanızı ve sohbet etmenize olanak sağlamak amacı ile geliştirilmiş olan mükemmel bir uygulamadır.

Happn (Android iOS)

happn uygulaması ile yolunun kesiştiği, hoşuna giden ve tekrar bulmak istediğin kişileri kolayca bulabilirsin. Profil oluşturarak kullanabileceğiniz uygulama, gerçek hayatta yolunuzun kesiştiği kişileri görüntülemenize ve kaç kez, nerede ve saat kaçta yolunuzun kesiştiğini görmenizi sağlar. Gerçek hayatta birinden hoşlanıyor musunuz? Onu beğenin ve gizliden gizliye onu takip edin. Karşılıklı beğeni olmadığı sürece o kişi bunu asla bilmeyecek. Eğer karşılıklı beğeni yoksa ve seni farketmesini istiyorsan ona Charm gönderebilirsin. İkinizde birbirinizi beğeniyorsanız bu bir Crush’tır ve sohbete başlayabilirsiniz.

LinkedUp (iOS)

iPhone ve iPad kullanıcılarının yeni arkadaşlıklar kurabilmelerini sağlayan LinkedUp, kullanıcıların LinkedIn profillerini temel alan tamamen ücretsiz bir mobil çöpçatanlık uygulamasıdır. Klasik çöpçatan uygulamalarında olduğu gibi kullanıcıların belirli kriterlere göre eşleşmesini ve istenildiğinde de birbirleriyle iletişim kurabilmelerini sağlayan uygulama ayrıca ortak zevkler, ortak beğeniler ve potansiyel partnerinin işinden gücünden emin olmanıza da olanak sağlayan bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

Banjo (Android iOS)

Konum tabanlı sosyal ağ yazılımı olan Banjo ile sosyal ağ hesaplarınızı tek bir noktada toplayarak, arkadaşlarınızı konumlarına ve ilgi alanlarına göre takip edebilirsiniz. Aynı zamanda uygulama sosyal ağlarda bulunan gizlilik ayarlarına uygun olarak geliştirilmiştir. Uygulama sayesinde arkadaşlarınızın durumunu akış halinde görebilir, etkileşime geçebilir, çevrenizdeki kişilerin aktivitelerini görebilir ve şehrinizde bulunan etkileşimleri anlık olarak görerek, önemli gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. 

Blendr (Android iOS)

Dünya çapında 180 milyon kişi kadar kullanıcıya sahip olan uygulama, bulunduğunuz konuma göre belli bir mesafeye kadar kişilere ulaşmanızı sağlıyor. Ortak ilgi alanlarınıza göre kişilerle tanışma fırsatı bulacağınız uygulamada, listelenen kişileri beğenebilir, sizi beğenenleri ve profilinizi ziyaret edenleri görebilirsiniz. Eşleştiğiniz kişilerle ise mesajlaşmaya başlayabilirsiniz. 

Pure (Android iOS)

Pure: harika insanlarla takıl uygulaması sizlere mobil cihazınızda daha keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor ve özel hayatınız tamamen özel kalıyor. Uygulama içerisinde hiçbir sosyal medya linki, Email adresi bulunmuyor. Konuşacağınız kişi ile uçtan uca şifreleme kullanılıyor ve sohbetleriniz otomatik olarak uygulama tarafından siliniyor.

Down (Android iOS)

Soyalliğin yeni adresi DOWN Dating: Flirt and Hookup uygulaması ile tanışın. Mobil cihazınız ile sosyalleşmenin artık daha basit yolları var. Bunlar çeşitli arkadaşlık kurma ve sohbet etme imkanı sunan mobil uygulamalardır. Bunlardan biri de DOWN Dating: Flirt and Hookup uygulaması. Uygulamamız İOS mobil cihazınıza ücretsiz olarak indirilebilir. Sizde böylelikle daha hızlı ve zahmetsizce sosyal çevrenizi genişletebilir üstüne sevdiğiniz insanlar ile daha da samimi olabilirsiniz. Çeşitli görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz DOWN Dating: Flirt and Hookup uygulamasına sizde sahip olarak tek tık ile bir anda tüm sosyal çevreniz değişebilir.

Hinge (Android iOS)

Tinder’ın aksine sürükleme yapmadan kullanılabilen uygulama yapısında bulunan Romance Graph adlı bir algoritmayı kullanarak, kullanıcılar arasında eşleştirme yapıyor. Bu sayede hem güvenilir hem de ortak özelliği daha fazla olan diğer kullanıcıların tanışmasına imkan tanıyor. Gerçek kişilerden oluşan ve doğrulanmış profiller ile daha ciddi ilişkilere başlanmasını amaçlayan Hinge, ayrıca Facebook tabanlı çalışıyor. Bu sayede de karşılaştırmaları sadece arkadaşlar ya da arkadaşların arkadaşları arasında yapıyor.

OKCupid (Android iOS)

Kolay kullanım özelliğine sahip olması ile size kullanışlı bir uygulama deneyimi sunacak olan OkCupid Dating uygulamasını çok severek kullanacaksınız. Uygulama sade bir arayüz, şık grafikler ve kolay anlaşılabilen bir anlatın tarzı kullanılarak tasarlanmış olduğundan dolayı da uygulama çok ilginizi çekecek.

Plenty Of Fish (Android iOS)

POF Free Dating App uygulaması sanal ortamdan gerçek arkadaşlar bulmanız konusunda sizlere yardımcı olacak bir uygulamadır. Mobil cihazınızın sizlere sunmuş olduğu geniş uygulama havuzundan kendinize sosyalliğinizi arttıracak bir arkadaş kazanma uygulaması edinebilirsiniz. Bu tarz arkadaşlık uygulamalarından biri olan POF Free Dating App uygulamasını Android mobil cihazınıza ücret ödemeden indirebilir ve keyif alarak kullanabilirsiniz.

Bumble (Android iOS)

Eski Tinder çalışanları tarafından geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak kullanıcılarına sunulan uygulama, benzerlerinin aksine kullanıcılarına seviyeli arkadaşlıklar sunmayı vaad ediyor. Bu vaadini ise profile eklenen statü, mezuniyet surumu, iş bilgisi, pozisyon gibi kişisel bilgiler sayesinde gerçekleştirmeyi hedefliyor. Odak noktası bayanlar olan uygulama, ilk adımı yine bayanlardan bekliyor. Eğer kendisi ile bağlantı kurulmak istenen bayan, 24 saat içerisinde bu adımı atmazsa kurulmak istenen bağlantı sonsuza dek koparıyor.

Coffee Meets Bagel (Android iOS)

Coffee Meets Bagel Dating app’in diğer arkadaşlık uygulamalarından farklı olarak kullanıcılarının profil oluşturmalarına olanak vererek istedikleri kriterle sahip olan kullanıcılar tarafından iletişim haline geçebilmelerini sağlamak.

Hinge (Android / iOS)

Tinder’ın aksine sürükleme yapmadan kullanılabilen uygulama yapısında bulunan Romance Graph adlı bir algoritmayı kullanarak, kullanıcılar arasında eşleştirme yapıyor. Bu sayede hem güvenilir hem de ortak özelliği daha fazla olan diğer kullanıcıların tanışmasına imkan tanıyor. Gerçek kişilerden oluşan ve doğrulanmış profiller ile daha ciddi ilişkilere başlanmasını amaçlayan Hinge, ayrıca Facebook tabanlı çalışıyor. Bu sayede de karşılaştırmaları sadece arkadaşlar ya da arkadaşların arkadaşları arasında yapıyor.

Match.com (Android iOS)

Günlük koşuştumacanızın ardından bir arkadaşınız ile oturup kahve keyfi yapmak istiyorsunuz ve arkadaşınız mı yok. Hiç üzülmeyin, Match uygulaması sizlere arkadaş bulma konusunda oldukça yardımcı olacak bir uygulamadır. Uygulamamıza İOS mobil cihazınıza ücretsiz indirerek kullanabilir ve eğlenerek çeşitli insanlar ile tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir