Halkbank, yapay zeka alanında öncü bir girişim olan GoArt Metaverse ile yaptığı iş birliği sayesinde metaverse platformunu hayata geçirdi. Bu platform, kullanıcıların sanal bir evrende bankacılık işlemlerini yapmalarına, istedikleri gibi eğlenmelerine ve aynı zamanda öğrenmelerine olanak tanıyor.

Halkbank Metaverse Platformu, bu yıl 20’ncisi düzenlenen Stevie International Business Awards’ta “Teknoloji Alanında Yılın Başarısı” kategorisinde Altın; “Gelişen Teknolojiler” kategorisinde ise Bronz ödül kazandı.

Halkbank
Halkbank

Halkbank Metaverse Platformu’nun sunduğu fırsatlar neler?

Halkbank Metaverse Platformu, GoArt Metaverse Evreni’nde yer alan bir 3D deneyim alanı olarak geçmekte. Bu alanda kullanıcılar, Halkbank’ın sunduğu ürün ve hizmetleri sanal bir şekilde inceleyebiliyor, bankacılık işlemlerini kolay bir şekilde yapabiliyor, isterlerse Halkbank’ın sosyal sorumluluk projelerini takip edebiliyor veya çeşitli etkinliklere katılma fırsatları yakalayabiliyorlar. Bunlara ek olarak kullanıcılar, platformda bulunan oyunlaştırma öğeleri ile de eğlenceli vakit geçirebiliyor ve AR teknolojisi ile oluşturulmuş çeşitli deneyimleri yaşayabiliyorlar.

Halkbank Metaverse Platformu’nun en önemli fırsatlarından birisi de kullanıcıların gerçek dünya kazanımları elde etmesine olanak tanıması. Kullanıcılar, bu platformda yaptıkları işlemler ve katıldıkları etkinliklerden belli miktarlarda puanlar kazanabiliyor ve bu puanları gerçek hayatta da kullanabiliyor. Örneğin kullanıcılar, puanları ile Halkbank’ın sunduğu ürün ve hizmetlerden indirim alabiliyor veya bu puanlar ile çeşitli hediyeler kazanabiliyor.

Halkbank Metaverse Platformu, Web3 ve metaverse teknolojilerini bugünden denemeye, adım atmaya hazır, potansiyeli şimdiden görüp değerlendirmeye başlayan cesur bir marka olarak öne çıkıyor. GoArt Metaverse ise markalara ve kullanıcılarına sunduğu avantajlar ile metaverse alanında yeni bir kapı açıyor ve çok boyutlu, katmanlı bir deneyim yaşamaları için olanak sağlıyor.

Halkbank Metaverse Platformu, Stevie Awards’ta aldığı iki ödülle büyük bir başarıya imza attı. Stevie Awards, sektörlerinde şirketlerin başarılarını takdir etmek amacıyla verilen uluslararası bir ödül programı. Bu yıl 20’ncisi düzenlenen Stevie International Business Awards’ta 700 farklı kategoride dünyanın en başarılı şirketleri yarıştı.

Halkbank ve GoArt ekibi, platformu daha da geliştirmek ve kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Halkbank Metaverse Platformu’nda kullanıcıları doğrudan etkileyen daha birçok heyecanlı gelişme olacağı belirtiliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir