Hacettepe Ekonomi Topluluğu tarafından yapılan ve bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan “C Level Business” etkinliği 20-21 Mayıs tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek.

Hacettepe Ekonomi Topluluğu- C Level Business Etkinliği
Hacettepe Ekonomi Topluluğu- C Level Business Etkinliği

Türkiye’nin en büyük ve en köklü öğrenci topluluklarından birisi olan Hacettepe Ekonomi Topluluğu (HEK), 32 yıllık deneyimiyle toplumsal ve kişisel gelişimi amaçlayan organizasyonlar düzenliyor.

Topluluk, Avrupa Birliği iş birliği ile gerçekleştirilen “Green Future” etkinliği ve finans dünyasının önde gelen isimlerinin ağırlandığı “Finance and Future” gibi prestijli kariyer etkinlikleriyle Türkiye’nin önde gelen öğrenci toplulukları arasında yer alıyor.

C Level Business Ne Amaçlıyor?

Bu yıl 20-21 Mayıs tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek olan “C Level Business” etkinliği, “Create Your Career” mottosuyla yola çıkıyor. Bu etkinlik, ulusal ve uluslararası alanda kendini kanıtlamış firmaların üst seviye yöneticilerinin, kariyerlerini inşa etmekte olan gençlere kendi deneyimlerinden bahsettikleri ve katılımcılara paha biçilemez deneyimler kazandıran interaktif bir kariyer zirvesi olarak karşımıza çıkmaktadır.

C Level Business etkinliği alanında birçok önemli ismi bir araya getiriyor

Geçen yıl gerçekleştirilen etkinlikte Unilever, Microsoft, ETİ, PwC gibi sektörlerinde öncü uluslararası firmaların üst düzey yöneticileri de katılım göstermişti. Hacettepe Ekonomi Topluluğu, bu yıl da etkinlikte, adından söz ettirecek isimlerle bir kez daha karşımıza çıkıyor. Hacettepe Ekonomi Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlik, tüm üniversite öğrencilerine açıktır ve Hacettepe, ODTÜ, Bilkent ve TOBB üniversiteleri başta olmak üzere Türkiye’deki diğer üniversitelerin öğrencilerini hedeflemektedir.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir