GTA Online’a geçtiğimiz haftalarda yeni görev gelmişti. Peki Cluckin Bell Çiftliği Baskını Solo nasıl oynanıyor? İşte detaylar.

GTA Online için geçtiğimiz haftalarda GTA Online’a Yeni Görev Geliyor başlığı ile duyurduğumuz yeni bir görev gelmişti. Oyuncuların ünlü bir fast food zincirine baskın yapmasını hedefleyen yeni görev genellikle online sürümde olduğu için oyundaki diğer kişilerle birlikte yapılıyordu. Ancak oyunu online versiyonda da olsa tek başına yapmak isteyenler için solo görev seçeneği mevcut. Bunun için oyunda birkaç ayar yapmanız ve görevi bu şekilde almanız yeterli.

GTA Online Solo Cluckin Bell Çiftliği Baskını Yapma

GTA Online’ın en yeni baskın görevi Cluckin Bell Çiftliği Baskını için öncelikle LSPD polis memurunun yanına gitmeniz ve ondan görevi almanız gerekiyor. Baskın görevi oldukça zor olduğundan dolayı oyuncuların dikkat etmesi gerekiyor. Ancak altı alt görevden oluşan bu görevi yapanlar için 1 milyonu aşkın kazanç vaat ediliyor.

GTA Online'da Cluckin Bell Çiftliği Baskını Solo Nasıl Oynanır?
GTA Online’da Cluckin Bell Çiftliği Baskını Solo Nasıl Oynanır?

Görevi tek başına yapmaya çalışan oyuncular bu zorlu görevi tamamlayabildi. Bu bakımdan çok daha fazla zorluk ve aksiyon için siz de GTA Online yeni görevini solo olarak yapabilirsiniz. Bu işlemler için takip etmeniz gereken adımlar ise şöyle;

  • Vespucci polis departmanına giderek görevi alın.  Vincent ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.
  • Ardından sarı görev işaretçisi göreve devam etmenizi sağlar.
  • Bu ekranda görev için bilgilendirme yapılacaktır. Zorluk seviyesi, başlangıç silahı gibi tüm görev ayarlarına göz attıktan sonra görev menüsünü açın.

Görev menüsünde görevin nasıl yapılacağına dair değiştirebileceğiniz pek çok seçenek vardır. Burada eşleştirme ayarını kapalı ve oyuncu davetleri seçeneğini de kapalı olarak ayarlamalısınız.

Bu iki ayar doğru bir şekilde ayarlandığı sürece, görevi solo olarak yapabilirsiniz. Eşleştirme yapılmayacağı ve davet de gelmeyeceği için oyun tek başınıza yapacağınız şekilde yapılandırılacaktır.

Eğer görevi solo olarak yapmak istiyorsanız öncelikle görevi incelemeniz öneriliyor. Çok sayıda düşmanınız karşınızda olacağından dolayı iyi siperler bulmalı, hedeflerinizi en kısa sürede ve en az atışta vurarak öldürmelisiniz. İşte size yardımcı olacak en popüler rehberlerden birisi…

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir