GTA Online için yeni bir görev getirileceği açıklandı. Yeni görevde oyuncuları zorlu bir baskın bekliyor. İşte detaylar.

GTA Online’da heyecan devam ediyor. Yeni yapılan açıklamalarda GTA Online oyuncularının oyunda yeni bir görev yapabileceği ifade edildi. Resmi olarak duyurulan yeni görev, oyun dünyasında GTA Online konuşulmasını sağlarken oyuna eklenecek görevle ilgili detaylar da açıklandı.

GTA Online Yeni Görevi Ne?

GTA Online yeni görevinde oyuncuların fast-food zincirini ele geçirmeye çalışacak. Baskın düzenleyerek bunu başarmak zorunda kalan oyuncuların işi kolay olmayacak. Zira açıklamalara göre bu baskın sırasında oyuncuları pek çok farklı sürpriz bekliyor. Cluckin Bell Çiftliği Baskını olarak adlandırılan yeni görevde KFC’nin oyundaki temsili olan fast-food zincirine gitmeniz gerekiyor.

GTA Online'a Yen Görev Geliyor
GTA Online’a Yen Görev Geliyor

Yeni görevin başrolünde ise önceki görevlerden tanıdığımız Vincent Effenburger yer alıyor. LSPD memuru olarak görev yapan eski güvenlik şefi oyuncuların yapacağı baskın ile ilgili tüm detayları aktarıyor. Görevde baskının yanı sıra kartelin ortadan kaldırılması da gerekiyor. Görevde oyunculara özel araçlar da kullanılabilecek. Bravado Gauntlet Interceptor adlı polis aracını kullanabilecek oyuncular, bu sayede korunabilecek.

GTA 6 Heyecanı Artıyor

Oyuncular her ne kadar GTA 6 versiyonunu beklese de GTA Online’daki yeni görevlerle birlikte heyecanın dozu azaltmıyor. Cluckin’ Bell Çiftliği Baskını ile oyundaki heyecana devam edebilecek oyuncular, GTA 6 gelene kadar bu tip oyun içi etkinliklerle vakit geçirmek zorunda.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir