Efsane GTA 6 hakkında yeni detaylar sızdırıldı. Detaylar içerisinde oyunun ne zaman kullanıcıların beğenisine sunulacağı be karakterlerle ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. ,

Oyunun sevenlerinin heyecanla beklediği GTA 6 hakkında yeni detaylar sızdırıldı. Oyunun geliştiricisi olan Rockstar’dan bir kişi, yaklaşmakta olan Red Dead Online güncellemeleri ile ilgili bir tartışma formunda GTA 6 ile ilgili yeni bilgiler aktarıldı. Konuyla ilgili olarak Rockstar’ın oyun hakkında planladıkları ve karakter bilgileri gibi çeşitli bilgiler verildi. Bununla beraber sızıntıyı yapan kişi, GTA 6’nın ilk olarak 2023’ün tatil sezonunda sunulmasının planlandığını ancak bu tarihin ertelendiğini dile getirdi. 

GTA 6, 2024 yılının ilk aylarında sunulabilir

GTA 6 ile ilgili olarak elde edilen bilgilerde oyun için planlanan ilk çıkış tarihinin 2023 olduğu, fakat bu tarihin yüksek ihtimalle de 2024’ün ilk aylarına erteleneceği belirtildi. Her iki durum karşısında da bu, odağın giderek daha da arttığı ve yeni oyun için daha fazla kaynağın tahsis edildiği son geliştirme yılına yılına yaklaştığı da değişmiyor. Aynı zamanda yapılan diğer açıklamalara göre GTA 6 için devam eden yoğun çalışmalara rağmen Rockstar GTA Online’ı da tamamen ‘salmış’ durumda değil ve GTA Online’a da güncellemelerin gelmeye devam edeceği de dile getirildi.

8 2

Diğer sızıntılar ise birden fazla kahramanın yaklaşmakta olan oyunun bir parçası olma olasılığı ile ilgilidir. Rockstar, daha önceki oyunlarında da bu trendi takip ettiğinden, bu esasında pek de şaşırtıcı bir durum değildir. GTA V’de oyuncuların istedikleri zaman bir karakterden diğerine geçiş yapabileceği tam teşekküllü bir çoklu kahraman kurulumu mevcuttur. Bunun GTA 6’da da bu şekilde devam edeceği dile getiriliyor. 

GTA 6, iki kardeşin hikayesine üzerine kurulabilir

Konuya dair bir diğer bilgi ise Twitter üzerinden paylaşıldı. “Geçenlerde GTA serisindeki bir sonraki kısım hakkında bilgi aldım. Rockstar Games’in önerdiği fikir, 2003 yılında Prolog’da ebeveynleri öldürüldükten sonra ayrılan biri erkek biri kadın olan iki kardeşin hikayesiydi.” şeklinde elde edilen açıklamalara bakılırsa yeni oyunda iki kardeşi kontrol etmek mümkün olabilir. Bir diğer açıdan ise Rockstar tarafından önerilen bir diğer fikrin, hikayesinin gidişatına bağlı olarak çarpıcı bir ortam ve harita değişiklikleri olduğu dile getiriliyor. Bu söylentiler her ne kadar son derece heyecan verici olsa da bunların şu an için bir sızıntıdan ibaret olduğunu bir kez daha belirtmekte fayda vardır. GTA 6’dan resmi bilgiler almak için biraz daha beklemek gerekecek. 

Oppo Enco Air 2 Pro tasarımı ve özellikleri sızdırıldı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir