Bugünkü sızıntı, GTA 6 çıkış tarihi, derecelendirmeler, oyun süresi ve kart boyutu dahil olmak üzere birkaç bilgiyi ortaya çıkardı.

GTA 6’dan heyecanlandıran bilgiler geldi

Geçtiğimiz günlerde Rock Star Games’in uzun zamandır beklenen oyunu GTA 6 karşımıza çıkmaya başladı. Birçok kişi bunu yaklaşan çıkış tarihine bağlarken GTA 6’nın çıkış tarihi de bugün açıklandı.

GTA 6 Tanıtım ve çıkış tarihi açıklandı!

Yapılan sızınıtılara baktığımızda Rock Star ekibinin yaklaşık 8 yıldır (2014’ten beri) bu proje üzerinde çalıştığı ve bu proje için en çok fon aktardığı söyleniyor. Üstelik burada gösterilen miktar tam olarak 600 milyon dolar.

Öncelikle sizleri daha fazla bekletmeden oyunun çıkış tarihi hakkındaki detaylara geçelim. Bildiğiniz gibi GTA 6 için 3 senedir bekleniyor. Oyunun bu sene dördüncü çeyrekte yani Eylül ayı sonunda resmi olarak duyrulması bekleniyor. Ancak GTA 6’nın çıkış tarihi 2024’ün son çeyreği olacak. Yani merakla beklenen oyın 15-18 ay sonra satışa çıkacak.

Oynanış detayları açısından GTA 6, selefi GTA 5’ten 5 kat daha büyük bir haritaya sahip olacak. Ayrıca şimdiye kadar piyasaya sürülen tüm GTA oyunlarının haritlarının toplamını geçebileceği söyleniyor. Buda oyunun bu kadar beklenmesine değecek önemli detaylardan biri gibi duruyor.

Öte yandan yuncuları şaşırtan bir diğer şey ise GTA 6 hikayesinin uzunluğu. GTA 5’i 30 saatte bitirmem mümkündü. Ancak yeni oyunun hikayesi en az 75 saat sürüyor. Tabii ki son dönemde 500 ila 600 saat arasında olacağı yönünde bazı iddialar oldu. Buna ek olarak çok fazla olmasa da hikayeden ayrı olarak yapabileceğimiz yan görevlerle oynama süresini en az 4-5 kat arttırabileceğiz.

Ayrıca GTA 5’te olduğu gibi GTA 6’da da 3 ana karakteri yönetebileceğiz. Ancak bu sefer karakterlerden birinin kadın olacağı belirtiliyor. Tabii oyunun son halini henüz görmedik. Yani bu paylaşılan sızıntıların çok fazla olmayacak şekilde olacağından farklı olduğunu görebilirsiniz.

Şimdilik oyunla ilgili gelen bilgiler bu kadar olsa da Eylül sonunda oyunun haritasıyla ilgili tüm bilgilerin de oraya çıkması bekleniyor. Peki siz GTA 6 hakkında neler düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir