Rockstar Games cephesinden uzun süredir GTA VI beklentisi bulunurken, GTA V satışları kesilmeden devam ediyor.

Oyun sektörünün belki de en büyük isimlerinden olan Rockstar Games, GTA 5 oyunu ile yıllardır satmaya devam ediyor. Bir süre önce Take-Two şirketi tarafından yapılan açıklama ile GTA 5 satışlarının 170 milyon seviyelerine eriştiği açıklanmıştı. Öyle ki oyun son çeyrekte 5 milyon adet satış gerçekleştirmiş ve büyük bir başarı sergilemişti. İlk olarak Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkış yapan oyun, daha sonra yeni nesil cihazlarda da desteklenmişti. Oyun, satışların haricinde oyun içi satın alımlarla da şirkete milyonlar kazandırmaya devam ediyor.

GTA 5 satışları sürerken GTA 6 geliştiriliyor

58

GTA 6 hakkında verilen ilk bilgilere göre pandemi nedeniyle geliştirmeler yavaşlamış durumda. Buna karşın oyunun geliştirilmesi dahi oyuncuları heyecanlandırmayı başarmış durumda. GTA 6 ile oyun tarihinde ilk defa oynanabilir bir kadın karakter olacak. Bir diğer yenilik ise iki farklı ana karakterin oyunda yer alacak olması. GTA 6 için büyük beklentiler bulunurken, karakterlerin duygusal bağlarının da olması bekleniyor. Ayrıca söylenenlere göre senaryo Miami ve çevresinde işleyecek.

Yeni kadın karanter, Vice City’li GTA 6’a dair yeni detaylar

Diğer yandan aktarılanlara göre oyunda devasa bir açık dünya haritası olacak. İddialara göre diğer sürümlerden farklı olarak zaman içinde genişleyebilir bir yapıda olacak. Oyun dünyasının büyük bir heyecanla beklediği GTA 6 için çok daha fazla girilebilir iç mekan olması beklenirken, online tarafı da devasa bir yapım olacak. Oyunun henüz geliştirilmeye devam edildiğini belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir