Grafik tablet nedir diye merak ediyorsanız bu makaleyi okuyun. Tabletler için çizim önerilerine yer verdiğimiz bu yazımızda iyi bir tablet bulabileceksiniz.

Çocuklar için en iyi tabletler

Dijital sektörün her geçen gün büyümesi ve uzaktan eğitim, NFT, dijital sanat ve çevrimiçi sunumlar gibi kavramların günlük hayatımızda artan önemi ile birlikte çizim ve dijital tabletlere olan ilgi de arttı. Son dönemlerde Adobe meraklıları ve çizgi roman, çizgi roman, grafik roman ve daha fazlası üzerinde çalışanlar grafik tabletlere yöneldi. Grafik tablet nedir diye merak ediyorsanız bu yazı tam size göre. Sizin için grafik tabletlerden bahsediyoruz. Ayrıca tüm düzeyler ve bütçeler için cihaz önerileri sunacağız.

Grafik Tablet nedir?

Grafik tablet, çizim yapabilen tabletlere verilen isimdir. Ekran kartları alıştığımızdan biraz farklı. Grafik sürücüleri, ekran kalemi adı verilen bir kalemle birlikte gelir. Kalemle çizim yapmanıza izin veren bu cihazlardan bazıları korumalı, bazıları ise korumalıdır. Ekransız, ekran imlecini bir fare ile manipüle ettiğiniz gibi, kalemin hareketini ekranda yansıtan araçlardır. Bir grafik tablette kalemi sağa hareket ettirirseniz, bilgisayar ekranındaki imleç de sağa hareket eder. Ekranlar, doğrudan görüntünün üzerine çizilebilen tabletlerdir.

Çizim için tablete, bilgisayara veya her ikisine mi ihtiyacınız var? Emin değilseniz aşağıda önerdiğimiz çizim tabletlerine göz atabilirsiniz. İşi halledecek çok uygun fiyatlı tabletler ve profesyoneller için tasarlanmış en son teknolojiye sahip tabletler de bu listede. Size uygun olanı kolayca seçebilirsiniz.

Huion 420 Grafik Tablet

Piyasada bulabileceğiniz kaliteli ve uygun fiyatlı grafik tabletlerden biri olan bu ürün. Grafik tabletlerle başlayan herkes için idealdir. 4 “x 2.23” ölçülerinde olduğu için çok küçüktür. Bu tabletle birlikte gelen kalem pille çalışır. Ancak bu tablet Android ve iOS desteklemiyor, sadece Windows ve Mac ile uyumlu.

Xp-Pen G430S Grafik Tablet

Uygun fiyata alabileceğiniz bir diğer tablet ise Xp-Pen G430S. Bu, 4″ x 3″ boyutlarında çok kullanışlı bir tablettir. Pilsiz kalem büyük bir artı. Uzaktan eğitim, toplantı sunumları vb. amaçlar için idealdir. Android desteği olmadığı için Android telefonlarla kullanılamaz.

Huion KAMVAS Pro 16 Grafik Çizim Monitör

Huion, çizim tahtalarında çok popüler bir markadır. Ekran çizim tabletleri arasında en çok tercih edilen ürün olan Huion KAMVAS Pro 16, 5080LPI kalem çözünürlüğü ve 8192 PPL basınç hassasiyeti ile çok iyi bir çizim tabletidir. Ekran boyama biraz pahalı olduğu için profesyonel ve ileri düzey sanatçılar için önerilebilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir