Akıllı telefonlar gün geçtikçe gelişiyor. Bu durum, günümüzün amiral gemisi sınıfı cihazların, birkaç yıl önceki bilgisayarlara rakip olan bir performans sunmasına neden olabilir. Sonuç olarak, telefonunuzda çalıştırabileceğiniz programların sınırı sürekli olarak yeniden tanımlanıyor.

Geçen ay en çok indirilen mobil oyunlar

Örneğin; Bir zamanlar iyi grafiklere sahip oyun oynamak için bir konsol ve bir PC’den başka alternatifi yoktu, bugün güçlü bir işlemciye sahip bir telefon, grafikleriyle sizi büyüleyecek oyunları çalıştırabilir. Peki nedir bu oyunlar? İşte en iyi grafik mobil oyunlar.

Genshin Impact

Genshin Impact, en iyi grafiklere sahip mobil oyunlar için en popüler oyunlardan biridir. Bu RPG tarzı oyun, büyülü dünyası ile sizi etkilemeyi başarırken, sunduğu görsel kalite sayesinde de dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak bu, çalışan telefonların aşırı ısınmasına neden olabilir.

Asphalt 9: Legends

Grafikleriyle sizi memnun edecek mobil oyunlardan bahsetmişken Asphalt 9: Legends’dan bahsetmemek mümkün değil. Arcade yarış oyunu eğlenceli mekaniklere ve çekici grafiklere sahiptir. Play Store ve App Store’dan erişilebilen oyunlar tamamen ücretsizdir.

The Elder Scrolls: Blades

The Elder Scrolls: Blades, Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen bir aksiyon ve rol yapma oyunudur. Zaman içerisinde Oblivion ile Skyrim arasında geçen yapım, manzaraları ve grafikleri ile görsel bir şölen yaşattı.

Call of Duty Mobile

Konsollarda ve PC’de yıllardır oynadığımız Call of Duty deneyimini akıllı telefonlara taşıyan bu oyun, grafikleriyle de dikkat çekiyor. Aynı zamanda oyun modları ve yüksek hızı nedeniyle birçok oyuncu tarafından tercih edilen bir oyundur.

NBA 2K22

Spor oyunlarında önemli olan grafik değil oynanış olsa da, NBA 2K22 her ikisini de sunmayı başarıyor. Büyük bir başarı yakalayan oyun, zaman zaman gerçeklikle karıştırılabilecek grafiklere sahip. Bu, akıllı telefonların zaman içinde ne kadar geliştiğinin bir başka göstergesidir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir