Gotham City’nin ücra köşelerinde saatlerce dolaşacağımız Gotham Knights’ın çıkış tarihi nihayet resmen açıklandı.

Bu sabah WB Games Montreal geliştirme ekibi Gotham Knights’ın çıkış tarihini açıkladı. Açık dünyaya sahip bir aksiyon RPG oyunu olan Gotham Knights, 25 Ekim’de piyasaya sürülecek. Neredeyse tam bir yıl önce, Warner Bros. Interactive Entertainment, uzun zamandır beklenen maçı 2022’ye erteledi.

Bu sabah yapılan duyuru, yayın tarihi dışında herhangi bir bilgi içermiyor. 25 Ekim’e kadar Gotham Nights, aksi belirtilmedikçe; PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One, Xbox Series S ve Xbox Series X için çıkacak.

Gotham Knights hakkında

Gotham Knights ilk kez 2020’de DC FanDome etkinliğinde gösterildi. Oyundaki karakterler arasında Batgirl, Nightwing, Robin ve Red Hood bulunmaktadır. Bu oyunda Sn. Freeze gibi ünlü düşmanları ve Gotham City’deki en zengin ve en güçlü aileleri içerecek.

Merakla beklenen Warner Bros.oyunu ‘Gotham Knights’ duyuruldu!

Oyunun ana hikayesi, oyunu iki oyuncu için bir işbirliği modu olarak tanıtacak. Gotham Knights’ın aslında 2021’de çıkması gerekiyordu, ancak Warner Bros. Interactive Entertainment, geliştiricilerin “oyunculara en iyi deneyimi sunmak için daha fazla zaman” istediğini belirterek oyunun çıkışını 19 Mart 2021’e erteledi. Oyunun geliştiricisi WB Games Montreal, daha önce Batman: Arkham serisinde Rocksteady Studios tarafından geliştirilmeyen tek oyun olan Batman: Arkham Origins’in 2013 sürümünün geliştirilmesinden sorumluydu.

Gotham Knights hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorum bölümünden düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir