Merakla beklenen Warner Bros.oyunu 'Gotham Knights' duyuruldu! - Haberler - indir.com

Merakla beklenen Warner Bros.oyunu 'Gotham Knights' duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-24 15:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Warner Bros, merakla beklenen yeni Batman oyunu olan Gotham Kinghts’ı gerçekleştirmiş olduğu DC FanDome etkinliğinde duyurdu. Geliştirici ekip, tanıtım videosuna ek olarak yaklaşık 8 dakika uzunluğunda bir oynayış videosu da yayınladı. 2009 yılında piyasaya sürülen Batman: Arkham Asylum ile başlayan Batman serisi, 2011’de Batman Arkham Cirt, 2013 yılında Batman: Arkham Origings ve son olarak ise 2015’te yayınlanan Batman: Arkham Kinght ile seri devam etmişti. Batman, 2010’lu yılların en beğenilen oyunu serlerinden birisi olarak yaklaşık 5 yıldır yeni bir oyun sunmamıştı.

Son Batman oyunu ile beklenen ilgiyi alamayan ve olumsuz eleştirilere maruz kalan Warner Bros Montreal, geçmişi geçmişte bırakarak yeni oyunu Gotham Kinght’ı duyurdu. Bu yeni yapım Arkham’dan Gotham’a götürecek olan yeni oyun, TSİ 20:30’da çevrimiçi ortamda başlayan DC FanDome etkinliğinde yayınlanan bir tanıtım videosu ile ilk kez gösterildi.

Epic Store'dan büyük kampanya 6 Batman oyunu ücretsiz oldu! Tam 200 TL değerinde...Epic Store'dan büyük kampanya 6 Batman oyunu ücretsiz oldu! Tam 200 TL değerinde...

Batman: Gotham Kinght resmi olarak tanıtıldı

Geliştiricisi Warner Bros Montreal’ın üstlenmiş olduğu oyun, oynanabilir Nightwing, Batgirl, Red Hood ve Robin karakterlerinin başrolünü üstlendiği tek oyunculu bir aksiyon macera oyunu olarak karşımıza geliyor. 2013 yılında Arkham Origins ile Batman serisinin geliştiriciliğini Rocksteady Studio’dan devir alan Warner Bros. Montreal, DC FanDome etkinliğinde fragmana ek olarak uzunca bir oynayış videosu da paylaştı. Yaklaşık 8 dakika uzunluğundaki bu videoda, yeni Gotham Knights oyununun detayları yer alıyor.

Merakla beklenen yeni Gothan Kinghts oyunu, önümüzdeki yıl ile beraber çıkışını yapacak. Bunula beraber geliştirici ekip Gotham Kinghts’ın çıkış tarihine yönelik net bir tarih vermiş değil. Oyunun PC ile PlayStation 5 ve Xbox Series X konsolları için çıkış yapması bekleniyor. Bakalım yeni Batman oyunu Gotham Knights gerek grafikleri gerekse oynayış ve senaryosu ile oyunculara beklentileri sunabilecek mi göreceğiz.


Fortnite oyununda Batman etkinliğiFortnite oyununda Batman etkinliği

PAYLAŞ