GoPro, yeni nesil aksiyon kameraları Hero 11 Black, Hero 11 Black Creator Edition ve Hero 11 Black Mini’yi resmi olarak tanıttı. İşte yeni kameraların özellikleri ve fiyatı;

GoPro Hero 11 Black özellikleri

Hero 11 Black kameralar, önceki Hero kameralardan daha büyük, daha yüksek çözünürlüklü olarak yeniden tasarlanan bir sensöre sahiptir. Artan çözünürlük ve boyuta ek olarak yeni sensör ayrıca 10 bit görüntü yakalama ve gelişmiş görüntü sabitleme özelliklerini destekliyor.

GoPro Hero 11 lansman öncesi sızdırıldı

GoPro kameralar yeni sensör sayesinde en geniş görüş alanı 1/2,9 (6,40 x 5,60 mm), saniyede 60 kareye kadar (FPS) 5,3K 10-bit video yakalayabilir. Bu görüntü, yaklaşık 8:7 en boy oranıyla yakalanabilir. Bu şekilde, sosyal platformlarda yayınlamak için dikey kırpmayı kullanmak istediğinizde kırpmak için daha fazla alana sahip olacaksınız. Ek olarak, Hero kameralar şimdiye kadar oluşturulmuş en geniş 16:9 görüş alanını yakalayan yeni bir HyperView moduna da sahip.

Hero 11 Black modelinin sunduğu diğer özellikler arasında; 360 derecelik Ufuk Kilidi ile HyperSmooth 5.0 teknolojisi, yıldız izlerini, ışık resimlerini ve hareketli araçları yakalamak için gece efektlerine sahip üç yeni Zaman Atlamalı ön ayarı, 5.3K’da TimeWarp 3.0 bulunuyor. Bununla birlikte Hero 11 Black, kayıt süresini yüzde 38’e kadar uzatan yeni yüksek çözünürlüklü Enduro pillere de ev sahipliği yapıyor. Diğer değişikliklere baktığımızda ilk olarak Hero 11 Black, önceki Hero 10 modeliyle hemen hemen aynı form faktörüne sahip olmakla birlikte standart olarak sunulan bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Hero 11 Black Creator Edition’da temelde aynı kamerayı kullansa da, daha iyi ses ve video kaydı için ek işlevlere sahip. Özellikle GoPro, isteğe bağlı bir yönlü mikrofon, harici mikrofon girişleri, harici monitörleri kullanmak için bir HDMI bağlantı noktası, sahne aydınlatması ve ek aksesuarlar eklemek için LED aydınlatma ve kayıt hızını artıran tek elle kullanım için düğmeli yerleşik bir tutma yeri cihazı diğer modellerden ayıran özellikler arasında yer alıyor.

Hero 11 Black Mini, kullanımı olabildiğince kolaylaştıran daha basit bir tasarım için ön ekrandan ve diğer düğmelerden kaçınan daha hafif ve daha kompakt bir Hero 11 Black’tir. Hero 11 Black ile tamamen aynı görüntüleri yakalar, ancak üstte yalnızca bir kayıt düğmesi ve Quik GoPro uygulaması kullanılarak seçilen mevcut ayarları vurgulayan küçük bir OLED ekran ile daha küçük bir formatta.

GoPro Hero 11 Black fiyatları

GoPro Hero 11 Black ve Hero 11 Black Creator Edition modelleri sırasıyla 550 dolar ve 700 dolardan satışa sunulurken Hero 11 Blac 11 için belirlenen satış rakamı 400 dolar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir