Federal İletişim Komisyonu (FCC) veritabanında gizemli bir Google cihazı ortaya çıktı. Cihaz, kablosuz cihaz olarak etiketlendi.

Google’ın yeni bir kablosuz cihaz tanıtması beklentiler dahilinde. Federal İletişim Komisyonu (FCC) veritabanında yer alan yeni bir Google ürünü ise bu konudaki ilk bilgileri sundu. Kablosuz cihaz olarak etiketlenen cihaz hakkında veritabanında çok fazla bir bilgi bulunmuyor. Ancak donanımlara dair birkaç detaya yer verilmiş durumda. Benzer bir cihaz daha önce de FCC’de yer aldığından dolayı Google’ın sonbahardaki lansmanında birden fazla cihaza yer vereceği düşünülüyor.

Google’ın yeni ve kablosuz cihazının özellikleri neler?

FCC raporuna göre cihazın model numarası G28DR. Cihaz 3.65V pil ile çalışıyor ve bilgisayara bağlanabiliyor. Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısına sahip olan cihaz için başka bir detay paylaşılmıyor. Cihaz muhtemelen Google Nest ailesine eklenecek yeni bir ürün olacak. Cihazda NFC, hücresel bağlantı ve UWB bulunmuyor. Bu nedenle de Pixel ailesine ait olması pek mümkün değil.

googlein yeni ve kablosuz cihazi fccde goruldu

İlk değil

FCC veritabanında ortaya çıkan gizemli Google ürünü bir ilk değil. Haziran ayında da benzer bir olay yaşanmıştı. Farklı bir model ve dosya numarasıyla ortaya çıkan bu cihaz, kulaklıklar ile cihaz arasındaki bağlantıyı kurabilecek bir üründü.

Bu 2 gelişme, Google’ın yeni amiral gemisi telefonları ve Pixel Watch dışında tanıtacağı yeni donanımları olacağını gösteriyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir