Pixel 6 ve Pixel 6 Pro cihazları için tanıtılan Pixel Pass aboneliği, tüm hizmetlere tek bir cüretle erişim sağlamaya izin verecek. 

Google son yıllar içerisinde ücretli üyelik alternatiflerini oldukça artırdı. Önceden G Suite dışında bir ücretli servis görmezken, son iki içerisinde pek çok aboneliğin sunulduğunu görmek mümkündür. YouTube Premium ve Google One gibi tüm ücretli üyelikler için artık Pixel Pass altında bir araya getiriyor. Bu abonelik sistemi şu an için sadece Google Pixel telefonlar için sunuluyor.

Pixel Pass, Pixel tüm abonelikleri birleştiriyor

53

Pixel cihazınız için bu üyeliği satın almanız halinde bütün ücretli olan servisler ile beraber 200 GB boyutunda Google One alanına sahip olabilirsiniz. Pixel Pass Bundle ile sahip olamadığınız tek bir ayrıcalık ise Google Fi, 5 dolar daha ödeme yaparak ona da sahip olmanız mümkündür. Google Fi hariç tüm Pass içeriğinin fiyatı ise Pixel 6 için 45 dolar, Pixel 6 Pro için ise 55 dolar şeklinde hazırlandı. 

Ücretli üyeliklerin yanı sıra aynı zamanda cihazınız için bir yıl daha garanti yapabilirsiniz. Yanı bu ücret de içerisinde olmak üzere cihazınıza ek garanti süresi de almış olursunuz. Bu durum da Pixel 6 Pro için oluşan 10 dolarlık fiyat farkına daha net bir açıklama getiriyor. Pixel 6 serisi Türkiye’de satışa sunulmayacağı için bu servisin Türkiye gelip gelmeyeceği ile ilgili tahmin yapmak pek de doğru değildir. Yine de Google son yıllar içerisinde Pixel Pass’ten ayrı olarak tüm aboneliklerin içerisinde olduğu bir bundle da satışa çıkarabilir. Her ne olursa olsun Pixel Pass ile kullanıcıların ücretli hizmetler ile ilgili yapacağı her bir işlem çok daha kolay olabilir. Üstelik bu hizmetleri tek bir yerden takip etmek de kullanımı konforlu hale getirir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir