Katlanabilir akıllı telefonlar gün geçtikçe popülerleşmeye devam ediyor. Katlanabilir telefon piyasası Samsung’un ürettiği Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip serileri ile tanınır hale gelmişti. Zaman ilerledikçe büyüyen katlanabilir telefon pazarına Google  kendi tasarımı olan Pixel Fold ile giriş yapacaktı. Sızdırılan bilgilere göre yakın tarihte tanıtılması beklenen telefon için yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

google pixel fold
Google Pixel Fold

CNBC’nin yayınladığı habere göre, Google’ın uzun süredir söylentileri çıkan katlanabilir telefonu Pixel Fold’un detaylı bilgilerine erişildi. Bilgilere göre katlanabilir telefon Pixel Fold, 10 Mayıs’ta gerçekleşecek Google I/O’da tanıtılacak. Tanıtılacak olan katlanabilir telefonun Haziran ayında piyasaya sürüleceği söyleniyor. Piyasadaki katlanabilir telefonlardaki en dayanıklı menteşeye sahip olacak şekilde satışa sunulacak telefon 1.799 dolara mal olacak.

Pixel Fold hakkında sızan diğer bilgiler 

Google’un kendi tasarımı olan katlanabilir telefon Pixel Fold’un ekranı için  Samsung’un M13 ekran malzemesini kullanacak. Katlanabilir telefonun Samsung Galaxy Z Fold’dan biraz daha ağır fakat 24 saat veya güç modunda 72 saate kadar daha uzun pil ömrüne sahip olacak. Sızan diğer bilgilere göre Pixel Fold suya dayanıklı ve 5,8 inç bir ekran ile pazarlanacak. Diğer bilgilere ek olarak Telefon, geçen sene sonbaharda piyasaya sürülen Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’da yer alan Google’ın Tensor G2 işlemcisine sahip olacağı söyleniyor.

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir