Google bünyesinde yer alan bir sözcü tarafından yapılan açıklamayla Android uygulamasında rama geçmişinin son 15 dakikasını silme özelliğini getireceğini dile getirdi. Söz konusu bu özellik, bir kaç hafta içerisinde tüm kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Google, geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde iOS uygulamasına getirdiği arama geçmişinin son 15 dakikasını silme özelliği artık Android kullanıcılarına da sunmaya başlayacağını dile getirdi. Söz konusu bu özellik, tüm kullanıcılara kademeli bir şekilde sunulacak. 

Özellik, masaüstünde yer almayacak

Google, Android uygulamasında sunulan 3, 18 veya 36 aylık arama geçmişini silme sürelerine yeni bir tane daha ekliyor. Artık kullanıcılar, arama geçmişlerinin son 15 dakikasını silme imkanını elde edebilecekler. Şirket, Temmuz ayı içerisinde yapmış olduğu açıklama içerisinde özelliğin yalnızca iOS ve Android uygulamalarına geleceğini dile getirmişti.

Google Pixel katlanabilir model üretimi 2022’de başlayacak

Google sözcüsü Ned Adriance The Verge’e yaptığı açıklamada: “Şu anda bu özelliği Android için Google uygulamasında kullanıma sunuyoruz ve önümüzdeki birkaç hafta içinde uygulamayı kullanan herkese sunulmasını hedefliyoruz.” dedi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir