Google tarafından yapılan yeni tanıtımda Google Pixel Pass adı verilen yeni servisi duyuruldu. Google Pixel Pass olarak tanıtılan yeni abonelik paketi, kullanıcıların Google hizmetlerine ve cihazlara daha uygun fiyatlar ile erişilmesini hedefliyor.

Kullanıcıları daha uygun fiyatlar ile hizmetlerine çekmek isteyen Google’ın yeni hamlesi olan Pixel Pass programı, cihaz koruması ve düzenli yükseltmeler gibi pek çok farklı özelliği destekliyor. Apple ve Samsung gibi pek çok farklı firma tarafından benzer hamlelerin yapıldığı görüldüğünde, Google sektördeki rakiplerinin izinden gitmek istiyor. Bu nedenle de müşterilerini markasına daha sadık kılabilmek adına Pixel Pass adı veren yeni servisi ile piyasada yer almaya başlayan Google, sonraki amiral gemilerinde geçişi de daha kolay ve uygun fiyatlar ile sağlayacak.

Pixel Pass neler içeriyor?

Tanıtımlara göre Google Pixel Pass abonesi olan kullanıcılar aşağıda yer alan imkanlara sahip olacak.

  • YouTube Premium: Diğer uygulamaları kullanırken reklamsız izleme ve arka planda oynama desteği.
  • YouTube Music Premium : YouTube Premium’un bir parçası olarak reklamsız ve kesintisiz dinleme.
  • Google One ( 200 GB ): Tam çözünürlüklü fotoğraflar, videolar ve diğer dosyalar dahil olmak üzere 200 GB bulut depolama alanı.
  • Google Play Pass: Reklamlar ve uygulama içi satın alımlar olmadan yüzlerce oyun ve uygulamaya erişim.
  • Tercih Edilen Bakım Kapsamı: Sorunsuz cihaz onarımları ve müşteri desteği.

Tanıtımda fiyatlar ile ilgili detaylı bilgiler paylaşılırken Google Pixel 6 modeli tercih ederek yeni paketleri kullanacak olan kişiler ayda 45 dolar, Pixel 6 Pro modelinde ise ayda 55 dolar ile Google Pixel Pass servislerine geçiş yapılabilecek. 

Pixel Pass servisi fiyatları yüksek bulundu

Fiyatlarda yapılan ayarlamalarda Apple gibi pek çok rakibe karşı daha yüksek bir etiketin belirlenmesi dikkat çekti. Zira Apple’ın benzer servisinde iPhone 13 için 35 dolar, iPhone 13 Pro modeli için ise 49.91 dolarlık bir ödeme yapılması yeterli oluyor. iPhone yükseltme programı kapsamında daha fazla servisin ve hizmetin olması ise yeni kullanıcılar için Google ve Apple arasında yapılacak karşılaştırmalarda Apple’a daha fazla avantaj sağlayabilir. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir