Google Play Games Beta 9 ülkede açıldı. Kullanıcılar, Google Play Games Beta ile yeni bir deneyim yaşayabilecek. İşte detaylar.

Google Play Games Beta için resmi açıklama geldi. Açıklamalara göre yeni beta süreci ABD, Meksika, Kanada, Brezilya, Endonezya, Filipinler, Malezya, Singapur ve Güney Kore oyuncularına sunuldu. Bu sayede oyuncular Android işletim sistemi için geliştirilen oyunları Windows işletim sisteminde deneyimleyebilecek.

Google Play Games bilgisayarlara geliyor!

Google Play Games Beta ne içeriyor?

Google Play Games, Android oyunlarının Windows işletim sisteminde oynanması için başlatılan bir proje. Windows 11 ile benzer bir adım atan Microsoft’a karşın Google çok daha iyi bir uyumluluk ve Android marketteki tüm içerikler için işletim sistemi farkını ortadan kaldırmayı hedefliyor. Bu kapsamda geliştirilen Google Play Games için Beta süreci resmi olarak başladı. Türkiye’nin kapsam dahilinde bulunmadığı Google Play Games Beta’da kullanıcılar “Beta henüz bölgenizde kullanıma sunulmamış.” uyarısı ile karşı karşıya geliyor.

9 ülkenin hangi ülkeler ile destekleneceği henüz bilinmiyor. Ancak Beta’nın sorunsuz bir şekilde tamamlanmasının ardından daha fazla ülkede Google Play Games’in kullanılabileceğini söylemek mümkün.  Şu anda sadece ücretsiz oyunlar için destek sunan Google Play Games, yapılacak testler ile birlikte çok daha gelişmiş özelliklere sahip olacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir