Google tarafından geliştirilen akıllı saatlerin Google Pixel Watch olarak adlandırılması kesinleşmişti. Henüz tanıtımı yapılmayan modeller şimdi ise sızıntı ile karşımızda.

Google akıllı saatleri ile ilgili yaptığı açıklamalarda yeni saatlerin Google Pixel Watch olarak adlandırılacağını duyurdu. Bu duyuru sonrasında farklı iddialar ile gündeme gelmeye devam eden Google Pixel Watch için önemli bir sızıntı yaşantı. Bu sızıntıda cihazların renk seçenekleri ve fiyatı ortaya çıktı.

Google Pixel Watch gelmeden üzdü

Google Pixel Watch ne zaman tanıtılacak?

Yeni modeller için tanıtım yapacak olan Google, 6 Ekim tarihinde Google Pixel Watch ile birlikte yeni ürünlerini duyuracak. Bu ürünler arasında Google Pixel 7 ön planda olacak. Ancak akıllı saat de beklenti yaratan ürünler arasında. Yapılan yeni paylaşımda hem renk seçeneklerinin hem de fiyat bilgilerinin ortaya çıkmış olması, Google’ın yeniden gündeme gelmesini sağladı.

Google Pixel Watch renkleri neler?

Google Pixel Watch
Google Pixel Watch renkleri

Yaşanan son sızıntıya göre üç farklı versiyon olarak piyasaya sunulacak olan akıllı saatlerde renkler; tebeşir, kömür ve obsidyen olarak belirlendi. 3 farklı renk ile kullanılabilecek olan akıllı saatlerde 3 versiyon ile farklı opsiyonlar sunulacak.

Google Pixel Watch fiyatı

Google Pixel Watch fiyatı ise 250 Euro olacak. Temel versiyonu 250 Euro’dan satacak olan Google, en üst versiyonu ise 350 Euro’dan satacak. Mevcut kura görev vergi ve ek fiyatlar hariç olarak cihazların Türkiye’deki satış fiyatı 4 bin 500 lira ile 6 bin 400 lira olacak. Ek vergiler ile birlikte fiyatların daha da artacak olması, Türkiye’deki kullanıcılar için alım gücünü düşürecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir