Tanıtım öncesi Amazon’da listelenen Google Pixel Watch sayesinde akıllı saatte yer alacak özellikler ortaya çıktı. Tanıtım 6 Ekim’de gerçekleşecek.

Google’ın 6 Ekim için özel olarak çalışmalara başladığı biliniyor. Bu tanıtımda, akıllı saatler ve yeni akıllı telefonlar başrolde olacak. Google Pixel Watch’ta hangi özelliklerin sunulacağı merak edilirken Amazon listelemesi sayesinde akıllı saat özellikleri açığa çıktı. Avrupa Birliği bölgesindeki satış fiyatı ortaya çıkan Google Pixel Watch’un üstelik merak uyandıran bazı özellikleri ile öğrenildi. 

google pixel watch amazonda listelendi 2

Google Pixel Watch kaç para olacak?

İşte Google Pixel Watch fiyatı

google pixel watch amazonda listelendi

Açıklamalara göre Avrupa bölgesinde cihaz 357 Euro’dan başlayan fiyatlar ile alıcı bulacak. 6 Ekim’de tanıtılacak olan akıllı saatin satış tarihi ise 13 Ekim olarak paylaşılmış durumda. Bu bakımdan kullanıcılar kısa süre içerisinde yeni akıllı saate sahip olabilecek. 

Google Pixel Watch özellikleri

google pixel watch amazonda listelendi 1

Listelenen akıllı saatte ise uyku, kalp atış hızı ve kalp ritmi takibi gibi sensörlerle donatıldığı görüldü. EKG desteğine sahip olan cihazda akıllı telefondan bağımsız çalışma esnekliği de bulunuyor. Öyle ki akıllı telefon olmadan müzik çalmak, Google Asistan üzerinden araştırma yapmak, e-posta ya da mesajlara erişmek, arama yapmak mümkün. Bunun için 4G/LTE olarak adlandırılan sürümü satın almak yeterli olacak. Klasik kadranların yanı sıra farklı tasarımlarla da desteklenen cihazda 50 metreye kadar su geçirmezlik sertifikası bulunuyor. Üstelik özel ekran koruması, zorlu sportif aktivitelerde akıllı saatin kullanılmasını sağlayacak. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir