Pixel 8a lansmanının ardından Google Pixel cihazlarında indirim yağmuru başladı. Google Pixel Watch 2 hücresel versiyonu en düşük 330$ fiyatla satışta. Akıllı saatin 400 dolarlık gerçek perakende satış fiyatına ek olarak 70 dolarlık bir indirim daha var. İlgilenenler, Pixel Watch 2 hücresel sürümündeki sınırlı süreli indirimi Amazon üzerinden alabilirler. Ancak, ilgileniyorsanız, stoklar tükenebileceğinden veya fiyat belirli bir süre sonra revize edilebileceğinden indirimi almak için acele edin.

Google Pixel Watch 2 Özellikleri

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında piyasaya sürülen Pixel Watch 2’de ilk Pixel Watch’a kıyasla birçok iyileştirme var. Akıllı saat 1,2 inçlik bir ekrana sahip ve yalnızca 41 mm’lik tek bir boyutta mevcut. IP68 suya ve toza dayanıklı olup 20 dakika boyunca 1,5 metreye kadar suya dayanıklıdır. Stres takibi (cEDA sensörü), uyku takibi ve akıllı saat dünyasında onu daha rekabetçi kılan diğer tüm özellikler var.  Pixel Watch 2, otomatik algılama desteğinin yanı sıra çeşitli spor modları için de destek sunuyor.

Google Pixel Watch 2 Özellikleri
Google Pixel Watch 2 Özellikleri

Araba kazalarını ve düşmeleri bile algılayabilen ve ardından acil servislere bağlanabilen belirli güvenlik sürümleri vardır. Daha iyi pil ömrüne sahip olan akıllı saat, tek bir tam şarjla 24 saat boyunca kolayca dayanabiliyor. Akıllı işlevselliği geliştirmek için belirli Google Uygulamaları önceden yüklenmiş olarak geliyor. Pixel Watch 2 LTE varyantı şu anda Amazon’dan 330 dolara satılıyor. Bununla birlikte, WiFi versiyonunu da 300 $ karşılığında alabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir