Google Pixel Fold, bir süredir mobil dünyasının en gizemli akıllı  telefonu olarak sıklıkla adından söz ettirmektedir. Google Pixel Fold  için geri sayım başladı. Kullanıcılar ise bu gizemli telefonun özelliklerini merak ediyor. Google Pixel Fold’un tanıtımından önce özelliklerini haberimizin detayında bulabilirsiniz.

Google Pixel Fold, yaklaşık 2 yıldır merakla beklenen ve adından sıklıkla söz ettiren bir akıllı telefondur.Ne yazık ki bu akıllı telefon uzun bir süredir araştırma-geliştirme sürecinden çıkamıyordu. Google, son zamanlarda düğmeye bastı ve Google Pixel Fold’u piyasaya sürmeye karar verdi. Google Pixel Fold için süreci hızlandıran Google böylece gizemli akıllı telefon için sayımı başlattı.  

Google Pixel Fold Kullanıcılara Hangi Özellikleri Sunacak?

Google Pixel Fold için geri sayım başladı!
Google Pixel Fold Tanıtımı İçin Geri Sayım Başladı

Çalışmalarını ivedilikle sürdüren teknoloji devi Google, Google Pixel Fold için sona yaklaşıyor. Gizemli akıllı telefon önümüzdeki ay tanıtılmaya başlanacak. Telefonun kilit özellikleri ise şimdiden sızdırıldı. Tüm bu detaylara beraber bakalım. 

Google Pixel Fold, ünlü sızıntıcının yaptığı haberlere göre 5.8 inç büyüklüğe sahip olacak ve OLED bir kapak ekranı taşıyacak. Buna ek olarak bu canavar telefonda katlanabilir ekran olarak 7.6 inç büyüklüğünde OLED panel yer alacak. Her iki ekran da kullanıcılar için 120 Hz yenileme hızı sunacak.

Google Pixel Fold’un güç kısmını ise Google’ın kendi yonga seti Tensor G2 destekleyecek.Gizemli akıllı telefon, Titan M2 ve LPDDR5 RAM teknolojileri de sahip olacak. Pil açısından da güçlü özellikleri olan telefonun batarya ömrünün 24 saat olacağı ve uzun bir kullanım süresi sunacağı da sızdırılan bilgiler arasındadır. 

Canavar telefon Google Pixel Fold’un optik tarafı da kullanıcıları heyecanlandırıyor. Akıllı telefon; 48 Megapiksel birincil kamera, 10.8 Megapiksel ultra geniş açılı lens taşıyacaktır. Buna ek olarak ise telefon, 10.8 Megapiksel telefoto kameraya sahiptir.İç ekranda 9.5 Megapiksel ön kamera yer alırken kapak ekranında 8 Megapiksel ön kamera yer alacaktır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir