Google Pixel 8A hakkındaki sızıntılar ve haberler son zamanlarda artış gösteriyor. En son sızıntılara, telefonun farklı renk seçeneklerini gösteren görsellerin eklenmesi dikkat çekti. Pixel 8A’nın teknik özellikleri bilinmesine rağmen, en yeni haber telefonun fiyatına odaklanıyor.

Kanada kaynaklı bir sızıntıya göre, Pixel 8A’nın 128 GB depolama alanına sahip versiyonu için 709 Kanada doları (16 bin 847 TL), 256 GB depolama alanına sahip versiyonu için ise 793 Kanada doları (18 bin 842 TL) ödenmesi gerekecek.

Bu fiyatların bölgeden bölgeye ithalat vergileri ve diğer vergilerle değişebileceği belirtiliyor. Ancak yine de Pixel 8A’nın selefine kıyasla daha yüksek bir fiyatla kullanıcıların karşısına çıkacağı tahmin ediliyor.

Pixel 8A’nın resmi çıkış tarihi I/O 2024’te yapılacak duyuruda belli olacak.

Pixel 8A’nın ABD’de Google Fi Wireless hizmeti üzerinden satılacağı söyleniyor. Ancak telefonun çıkış tarihini öğrenmek için resmi duyuruyu beklemek gerekiyor, bu da I/O 2024 etkinliğine kadar sabır gerektiriyor.

Pixel 8A'nın resmi çıkış tarihi I/O 2024'te yapılacak duyuruda belli olacak.
Pixel 8A’nın resmi çıkış tarihi I/O 2024’te yapılacak duyuruda belli olacak.

Dedikodu çarkları hızla dönüyor ve Pixel 8A hakkında yeni sızıntılarla karşılaşmak sürpriz olmayabilir. Google’ın telefonu muhtemelen Mayıs ayında tanıtması bekleniyor, ancak bu tarihten önce yeni bilgilerin gelmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir