Google’ın Pixel 7 serisi için yeni yayınladığı kaynak kodu, tanıtılmayan yeni Pixel modellerini açığa çıkardı. İlk model Pixel Fold, ikincisi ise küçük, muhtemelen kompakt bir Pixel telefon gibi görünüyor.

Kuba Wojciechowski tarafından paylaşılan yein rapora göre , Google’ın Pixel 7 serisi için “Felix” ve “Lynx” kod adlı iki yeni cihaz öngörülüyor. İlki, gelecek yıl piyasaya çıkması beklenen Pixel Fold’a atıfta bulunuyor. İkinci model ise üçüncü bir Pixel modeli olarak yorumlandı. Bu ise iki ihtimali ortaya çıkarıyor. Pixel 7 Ultra ya da son rapordaki gibi Pixel 7 Mini.

Pixel 7 Ultra hakkında pek çok sızıntı ortaya çıktı. Bir kaç ay sonra ise Pixel 7 Mini öne çıkmıştı. Bu bakımdan yeni raporlar Pixel 7 serisinde Mini’nin yer alacağı noktasında çok daha inandırıcı bulundu. Yayınlanan koda göre “Lynx”, arkasında Sony’nin IMX712’si bulunan iki kameraya sahip olacak. Bunlardan biri ultra geniş açılı kamera, diğeri ise selfie kamera olacak.

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro tanıtıldı

Google Pixel Mini 7’nin özellikleri

“Lynx”, Pixel 6 ve Pixel 7’de kullanılan BCM4389 yongasından Qualcomm’un WCN6740’ına geçiş yapacak. Ancak en ilginç olanı cihazın ekran paneli. “Lynx”, Pixel 6, Pixel 7 ve Pixel 6a gibi Pro Pixel olmayan modellerde kullanılan “S6E3FC3” panelini kullanacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir