Google tarafından amiral gemisi model olarak tanıtılan Pixel 6 serisinin daha uygun fiyatlı versiyonu olacak. Google Pixel 6a için pek çok sızıntı bugüne kadar gündeme gelmiş. Uzun zamandan beri tanıtım tarihi merak edilen yeni telefon için yeni sızıntıda ise bu sefer tanıtım tarihi ortaya çıktı.

Resmi olmayan raporlara göre şirket yeni akıllı telefonunu Mayıs ayında tanıtacak. Mayıs ayında özel bir etkinlik gerçekleştirecek olan Google, bu etkinliğinde orta segmente yönelik geliştirdiği akıllı telefonu Google Pixel 6a’yı görücüye çıkaracak.

Google’ın her yıl düzenlediği yazılım geliştiricilere yönelik konferansı ile aynı zamana denk gelecek olan yeni tanıtımın, farklı etkinliklere göre şekillendirilmesi de yine ihtimaller dahilinde. Henüz resmi bir açıklama yapılmadığından dolayı nasıl bir etkinliğin yapılacağı ise bilinmiyor.

Akıllı saat ile birlikte tanıtılabilir!

Google’ın piyasaya süreceği Google Pixel 6a modelinin aynı zamanda ilk akıllı saat modeli ile tanıtılması da gündemde. Zira geçtiğimiz günlerde akıllı saat için gündeme gelen haberlerde mayıs ayı itibariyle tanıtımların yapılacağı belirtilmişti. Tarihlerin birbirini tutması, Google’ın bu konuda yeni planlarının olduğunu net bir şekilde gösteriyor. Mayıs ayında yapılacak özel lansman ile birlikte şirket yepyeni bir akıllı saati ve uygun fiyatı ile dikkat çeken Google Pixel 6a modeline yer verebilir.

Tanıtım tarihine yönelik sızıntı yapılmış olsa da telefonda hangi özelliklere yer verileceği ve hangi donanımların kullanılacağı henüz bilinmiyor. Bu bakımdan mayıs ayına kadarki süre içerisinde bu konularda yeni sızıntılarının yapılması bekleniyor

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir