Kullanıcılar, Google Pixel 6 serisinin rastgele arama yapmasından dolayı hiç memnun değildir. 

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro başarılı özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor olsa da yazılım kısmında çeşitli hatalar vardır. Son olarak  elde edilen bilgilere bakıldığında Pixel 6 serisi kazara rastgele aramalar gerçekleştiriyor.

Bir Reddit başlığından elde edilen bilgilere göre her iki Pixel 6 modeli de şu an için sadece rastgele kişileri aramasıyla sonuçlanan bir hata sahiptir. Hatta sorunlar karşı karşıya gelen pek çok kullanıcı, numara çevrildiğinde telefonun ceplerinde olduğunda olduğuna değindi. Şu an için söz konusu bu durumun sorumlusu, telefon araması komutlarını kaydeden Google Asistan olarak ön plana çıkıyor. Yine de bazı Reddit kullanıcıları, uyku halindeyken veya ortamlar sessizken arama hatalarını kaydetti. Bu da durumu yanlış yorumlayanın sadece Google Asistan olduğunu gösteriyor. 

16 3

Google Pixel Topluluğu‘nda yer alan bazı kullanıcılar da çeşitli sorunlar bildirdi ve iddia edilen aramaların telefonlar arka cepteyken gerçekleştiğini belirtti. Birkaç kullanıcı, cep telefonların her seferinde rastgele bir kişi yerine aynı kişiyi aradığını ve geçici bir çözüm olarak ise telefonun numarasını silmek konusunda da zorlandıklarını belirttiler. Google, Pixel 6 cihazlarını etkileyen sorun ile ilgili olarak bir açıklamada bulunmadı anacak ciddi bir sorun olmadığı düşünülüyor. Bir  diğer açıdan ise Google’ın gelecekteki güncellemede bunun için bir yayınlayacağı da beklentiler arasındadır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir