Google son zamanlarda mesajlaşmayı daha fazla önemsemeye başladı. Son beta sürümlerde Google Mesajlar ve Kişiler için simge değişikliğine gidildiği görüldü.

Google, Android için daha iyi deneyim sunmak adına geliştirmelerini sürdürüyor. Apple’ın mesajlaşma sistemine karşı tepkisiyle öne çıkan Google, Google Mesajlar ve Kişiler için yenilikler yapıyor. Beta testlerinde ortaya çıkan yeni ekran görüntüleri, uygulamaların simgelerinin değiştiğini gösteriyor.

Google Mesajlar ve Kişiler simgeleri değişiyor

Play Store’dan en son beta güncellemesini yükledikten sonra cihazlarda yeni Mesajlar ve Kişiler için yeni simgeleri siz de görebilirsiniz. Wear OS Messages uygulaması da beta kanalında yeni simgeyle güncelleme almış durumda.

Önceki sürümden farklı olarak, yeni Mesajlar ve Kişiler uygulaması simgeleri gölge kullanmıyor ve mavi yerine beyaz bir arka plana sahip. Google Chat uygulamasıyla yan yana, üç uygulamanın da aynı aileden olduğunu ve benzer bir tasarım dilini takip ettiğini görebiliyoruz. Dinamik tema desteği var. Bu nedenle yeni simgeler ana ekranınızdaki diğer simgelerle mükemmel bir şekilde uyum sağlar.

İşte yeni tasarımlar;

google mesajlar ve kisiler yenileniyor 2
google mesajlar ve kisiler yenileniyor 1
google mesajlar ve kisiler yenileniyor

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir