Google Home uygulaması, onu çok daha sezgisel hale getirecek olan yeni tasarımı ile yenilenmeye hazırlanıyor. Yakın bir zaman içerisinde yayınlanacak olan 2.49 güncellemesi, Android 11 ve sonrası olan sürümlere sahip akıllı cep telefonlarda yer alan cihaz kontrol paneline benzeyen tek bir ekrandan cihazınızla etkileşim kurmaya izin veriyor. 

The Verge tarafından aktarılan haberlere göre, bu yeni güncellemenin ardından App Store’da bulunan sürüm notlarına bakıldığında, uygulama şu anda olduğundan çok daha kullanıcı dostu bir hal alacak ve yeni tasarımın, aranılan herhangi bir öğeyi daha hızlı bir şekilde bulmaya, uyumlu ışıklar kısmanıza ve müziğin sesini de kolaylıkla değiştirmenize yardımcı olması gerektiğinden söz edildi. 

4 11

Google Home, en son aktarılan bilgilere göre 2018 yılında büyük bir tasarım değişikliği yaptı. Daha sonrasında ise uygulamaya kullanıcıların ışıklarının rengini değiştirmelerine izin veren kontroller ekledi. Fakat o zamandan bu yana uygulama büyük anlamda aynı kaldı. Sonuç olarak ise bu durum, Google Home uygulamasının, kullanıcıları belirli ayarlamalar yapmak adına her bir cihaza dokunmak zorunda bırakan hantal bir uygulama olarak varlığını devam ettirmesine sebep oldu. 

Vivo X Note özellikleri resmi sitede görüldü 

Google, yeniden tasarımın gelecekteki birkaç hafta içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacağını ve uygulamadaki değişiklikleri görmek adına iOS ya da Android’de uygulamanın en son sürümünün yüklü olmasının bile yeterli gelmeyeceğini bile dile getiriyor. XDA-Developers’ın eski genel yayın yönetmeni Mishaal Rahman’ın da aralarında yer aldığı bazı kullanıcılar, Android’de 2.49.1.8 güncellemesini başarıyla yükledi ve yeni ayarlara erişmeyi başardı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir