WhatsApp yedeklemesini Google Drive’dan iPhone’a saniyeler içinde aktarmanın bir yolunu mu arıyorsunuz? Bunun için iCareFone Transfer’i denemeniz gerekiyor.

WhatsApp’a Android ve iOS arası sohbet aktarma gelebilir

Google Drive WhatsApp yedeklemesini iPhone’a nasıl aktarırım? Bu soru, Android akıllı telefondan iPhone 13, 12, 11 ve benzeri iPhone modellerine geçiş yapan kullanıcıların en sık sorduğu sorulardan biridir.

WhatsApp’ı yeni bir telefona aktarmanız çok zor veya imkansız. Bu, yalnızca iCareFone Transfer kullanmıyorsanız mümkündür. Bu üçüncü taraf programı, süreci sizin için kolaylaştırır. Tek yapmanız gereken, arkanıza yaslanıp, iPhone’unuza aktarılan sürücüye yedeklediğiniz verileri izlemek.

Bu yazıda, WhatsApp sohbetlerini Google Drive kullanarak iPhone veya iPhone’a aktarmanın en kolay ve en güvenilir yolu olan iCareFone Transfer ile Android’den iPhone’a WhatsApp sohbetlerini nasıl aktaracağınızı öğreneceksiniz.

WhatsApp’ın yedek kopyası Google Drive’dan iPhone’a aktarılır mı?

WhatsApp, şu anda kullanıcıların verilerini Android’den iPhone’a geçirmeleri için doğrudan bir seçenek sunmamaktadır. Bu, sohbet geçmişini, fotoğrafları, videoları ve çok daha fazlasını yeni telefonunuza aktarmak için iCareFone Transfer gibi üçüncü taraf yazılımları indirmeniz gerektiği anlamına gelir.

WhatsApp Messenger’ı yeni satın aldığınız bir iPhone’a yüklerseniz, bir yedekten yükleme seçeneğini görürsünüz. Tahmin edebileceğiniz gibi iCloud. Google’ın sürücü olmayan depolama hizmeti.

Anlık mesajlaşma uygulaması, akıllı telefonlarımızdaki birincil uygulamalardan biridir ancak WhatsApp Messenger, diğer mesajlaşma uygulamalarından çok farklıdır.

WhatsApp, dünya çapında çoğu akıllı telefon kullanıcısı tarafından kullanılmaktadır. Yeni bir akıllı telefon kullanmaya başlayan bir kişinin bile başkaları tarafından kullanıldığı için indirdiği bir uygulamadır.

Bu, uygulamanın ne kadar önemli olduğunu gösterir. WhatsApp tercihi, yeni akıllı telefon alıcılarının bile kaçınılmaz olarak WhatsApp’ı indireceği anlamına gelir.

Elbette Messenger’ı öncelikli olarak işiniz için kullanıyorsanız, uygulama içi sohbetleriniz daha fazla iş mesajıyla doluysa WhatsApp sizin için iki kat daha önemli hale geliyor.

Bu durumda tüm önemli bilgileri WhatsApp’a aktardığınız için sohbetleri hemen silemezsiniz. Bunları kaybetmemelisiniz, ancak Android’den iPhone’a geçtiyseniz, Google Drive gibi depolama hizmetlerini kullanarak bu mesajları yeni telefonunuza aktaramayacaksınız.

Bu işlem için üçüncü taraf uygulamaları kullanmak gerekiyor. Ancak WhatsApp çok değerli bilgiler içeren bir uygulama olduğu için karşınıza ilk gelen uygulamayı indirip kullanamıyorsunuz. Bu, yazılım seçiminize karşı çok hassas olmanız gerektiği anlamına gelir.

iCareFone Transfer, birçok açıdan güvenilir olduğu kanıtlanmış üçüncü taraf veri aktarım yazılımlarından biridir, bu yüzden size yeni WhatsApp telefonlarını aktarmak için bu uygulamayı nasıl kullanacağınızı göstereceğiz.

Google Drive WhatsApp Sohbet Geçmişi iPhone’a Aktarma Adımları

  • iCareFone Transfer’i açın ve cihazınızı bağlayın.
  • Ana ekranda WhatsApp’ı seçin.
  • Soldaki “Yedekle”ye tıklayın.
  • “Diğer yedekleme yöntemleri” altında Google Drive’dan yüklemeyi seçin. Google Drive
  • hesabınızla oturum açın.
  • WhatsApp yedeklemesini seçin ve indirmeye başlayın.
  • WhatsApp yedeğini indirdikten sonra hesabınızı kontrol edin.
  • Bu işlemi tamamladıktan sonra WhatsApp yedeklemesini detaylı olarak göreceksiniz.
  • Sağ alt köşedeki düğmeyi kullanarak iOS cihazınızda gördüğünüz verileri geri yükleyin.
  • Bir süre sonra Android’deki WhatsApp verileriniz başarıyla geri yüklenecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir