Google Chrome yakında dosyaları indirmek için yeni bir arayüze sahip olacak. İşte daha fazla ayrıntı.

Google Chrome gelişmeye devam ediyor. Bu sefer tarayıcı, indirme menüsünde yeni yenilikleri tanıtacak. Google, hayatımızı kolaylaştırmak için yeni kullanıcı arayüzleri geliştiriyor.

Google Chrome’a ekran görüntüsü düzenleme özelliği geliyor

Google’ın birkaç aydır bu arayüz üzerinde çalıştığı biliniyor. Artık eski Control J’ye kıyasla indirmelerinizi görüntülemek ve gezinmek daha kolay olacak. Yeni URL’nin sağında bir simge belirecektir. İndirilen dosyaları bilgisayarınızda görüntülemek için üzerlerine tıklamanız yeterlidir.

Android için Google Chrome indir
iOS için Google Chrome indir
MacOs için Google Chrome indir
Windows için Google Chrome indir


13

Google Chrome, sonunda arayüzüne “sürükle ve bırak” özelliği ekleyecek

Google Chrome penceresini açarak, indirilen dosyayı kurtarmak ve başka bir yere sürüklemek mümkün olacaktır. Bunları doğrudan özel klasörünüzde aramanız gerekmeyecek.

Bu yenilik oldukça açık görünüyor, ancak Chrome’da yer almıyor. Şu anda yalnızca en son Canary güncellemesinde mevcuttur ve bu nedenle birkaç hafta veya ay boyunca genel halka ulaşmayacaktır. Her halükarda, Google’ın nihayet tarayıcısının diğerlerine kıyasla arkaik kalan yükleme çubuğuyla nasıl ilgilendiğini görmek ilginç.

Chrome zaman içinde gelişmeye devam ediyor. Google, araya giren mesajları engelleme, saldırıya uğramış şifreleri otomatik olarak değiştirme ve sahte web sitelerini önleme gibi küçük bir dokunuşla yeni özellikler getiriyor. Google Chrome, %64 pazar payıyla gezegendeki en çok kullanılan tarayıcı. İkincisi, Safari %19’a ulaşırken, Microsoft’un Chromium’lu tarayıcısı Edge, ilk %4’e ulaşmak için mücadele etti.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir