Instagram tarafından gönderilen istekler nerede? Mevcut izleme istekleri toplu olarak nasıl silinir? Bu ve diğer tüm soruları ayrıntılı olarak cevapladık.

Instagram’da güvenlik kodu nasıl kaldırılır?

Instagram sorguları nasıl bulunur ve silinir sorularına cevap verdiğimiz bu yazımızda, toplu olarak gönderilen tüm sorguları silebiliyorsanız, gönderdiğiniz sorularla ilgili ilginizi çekebilecek tüm detayları bulabilirsiniz.

Dünyanın en büyük sosyal ağlarından biri olma hedefiyle başarılı bir şekilde büyüyen Instagram’da gelen isteklerin görüntülenmesi gibi çok basit bir işleme rağmen gönderilen isteklere maalesef ulaşılamıyor. Bu, kullanıcıların hızlı arama yapmasını zorlaştırır.

Bu zorluğu aşmanız için sizler için bir makale hazırladık. Bu yazımızda, gönderilen isteklerin nasıl bulunacağını ve mevcut Instagram takip isteklerinin nasıl silineceğini öğreneceksiniz.

Öncelikle, Instagram’a istek gönderip göndermediğimi veya kime istekte bulunduğumu nasıl görebilirim?

Gönderilen Instagram isteklerini nasıl bulurum?

  • Instagram uygulamasına giriş yapın
  • Profilinizi açın ve sağ üst köşedeki menü simgesine dokunun.
  • Açılan menüden Ayarlar sekmesine tıklayın.
  • ‘Güvenlik’ bölümünü açın ve ‘Veri Erişimi’ menüsüne tıklayın.
  • Bağlantılar menüsünde Mevcut İzleme İstekleri’ne tıklayın.
  • Gönderilen takip isteklerini bu bölümde görüntüleyebilirsiniz.

Instagram’a şimdiye kadar gönderilen tüm onaylanmamış takip isteklerini görebilmek ister misiniz? Neyse ki, sosyal medya patronu tam da bunu yapmanıza izin veriyor. Bu adımları takip ederek mevcut Instagram takip gereksinimlerinizin neler olduğunu öğrenebilirsiniz.

Instagram takip isteklerini görüntülemek için öncelikle akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden Instagram uygulamasına giriş yapın ve sağ alt köşedeki profil simgesine dokunun. Ardından sağ üst köşedeki menü simgesine tıklayın ve açılır menüden ‘Ayarlar’ sekmesine dokunun.

Ardından “Güvenlik” sekmesine gidin ve Veri ve Geçmiş altındaki “Veri Erişimi” menüsüne tıklayın. Aşağı kaydırın ve Bağlantı başlığını göreceksiniz. Bu başlığın hemen altındaki “Mevcut takip istekleri” bölümünde Instagram’a gönderdiğiniz takip isteklerini bulabilirsiniz.

Instagram’dan gönderilen istekleri toplu olarak nasıl silebilirim?

Ne yazık ki sosyal medya devi, Instagram’da mevcut takip isteklerini tek seferde silme imkanı sunmuyor. Buna izin verdiğini iddia eden bazı üçüncü taraf uygulamalar var, ancak çoğu kötü niyetli kullanıcılar tarafından veri çalmak amacıyla tasarlandı.

Hesabınızda önemli kişisel bilgileriniz yoksa bu programları kullanmayı deneyebilirsiniz. Ancak, kullanmadan önce uygulama hakkında kapsamlı bir araştırma yaptığınızdan emin olun.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir