Uzun bir zamandır heyecanla beklenen PlayStation oyunlarından God of War Ragnarök, Türkiye’de ön sipariş üzerinden satışa açıldı. Oyunun 2023 yılında çıkacağına dair söylentiler uzun bir zamandır gündemdeydi.

Türkçe altyazı seçeneği ile beraber God of War Ragnarök, 9 Kasım 2022 tarihinde PS4 ve PS5 oyuncuları için geliyor. Gelecek yıla kalmamış olması büyük bir kısmı oldukça sevindiren bu heyecan verici oyun PlayStation 5 ve PlayStation 4 sahipleri tarafından da oldukça merak ediliyor. Oyun şu anda, resmi PlayStation oyun marketlerinden alınabiliyor. Söz konusu bu heyecan verici oyunun Türkiye ön sipariş fiyatı ise PS4 için 599 TL, PS5 içinse 699 TL şeklinde bir ödeme yapılması gerekiyor.

Oyunun ekstralar sunan “Digital Deluxe” sürümü içinse 789 TL ödeme yapılması gerekiyor. Oyunun Türkiye fiyatı güncel kurlar sebebiyle elbette ki yurt dışı fiyatına göre yine iyi bir seviyededir. “30 FPS 4K” ve “60 FPS 4K’ya dinamik yükseltme” olmak üzere iki farklı modla beraber sunulan bu heyecan verici oyunu ön sipariş verenlere bazı hediyeler verildiğini de belirtmek gerekir. Sony dün de PlayStation Stars ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Yıl sonuna doğru sunulacağı belirtilen PlayStation Stars programı, temel olarak oyuncuları PlayStation dünyasında tutmak adına atılmış bir adımdır. Temel olarak bir “sadakat programı” olan Stars, PlayStation oyuncularının çeşitli aktiviteleri tamamlayarak sadakat puanları ve ödüller kazanmalarını saplayan bir servis olarak sunulacak. Kazanılan bazı ödüller oyun alım sürecinde indirim şeklinde de kullanılabilecek.

Oyunda bazı özel “dijital koleksiyon” ürünleri de sunulacak fakat burada NFT sistemini temel koymayacak olan Sony, oyunculara ekstra faydalar üzerinden sürekli aktif olma ve oyun odaklı mücadele içerisinde olmaları konusunda teşvik edecek.

Google Instagram ve TikTok’a karşı önlem alacak

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir