Yeni Gmail güncellemesi sayesinde, alıcı alanı artık yeni bir sağ tık menüsü, avatarlar ve daha fazlasını içeriyor. Detaylar haberimizde:

Gmail giriş yapma 2022

Google, geçen Ekim ayında Gmail’in resepsiyon sitesinde yapılan görsel güncellemeleri ve iyileştirmeleri duyurdu ve bunları bir ay sonra yayınlama sözü verdi. Google söz verdiği tarihte güncellemeyi teslim edemedi ancak nihayet tüm sorunların çözülmesi gerekiyordu ve uzun zamandır beklenen güncelleme geldi.

Arama devi bir blog gönderisinde Gmail’in yeni e-posta kurulum penceresindeki yeni değişikliklerin çoğu büyük dizüstü bilgisayarda ve Chromebook’ta görünmeye başladığını duyurdu. Bu güncellemelerin dağıtımı Google’ın “performansı iyileştirmesi” gerektiğinden biraz daha zaman alacak.

Android için Gmail indir
iOS için Gmail indir

Yeni Gmail arayüzü çok yakında tüm cihazlara geliyor

Google, yeni arayüzü Eylül ayı sonuna kadar G Suite Basic, Business ve tüm Google Workspace müşterilerine sunmayı planlıyor. Güncellemedeki büyük değişikliklerden biri, alıcının tam adını ve e-posta adresini görmenizi, e-posta adreslerini kopyalamanızı ve alıcı bilgi kartını açmanızı sağlayan yeni sağ tıklama menüsüdür.

gmailin yeni arayuzu yakinda tum cihazlara gelecek

Ayrıca, kişinin görünen adının diğer alıcılara nasıl görüntüleneceğini kontrol etmek için bağlam menüsünü kullanabilirsiniz. Her alıcı ayrıca profil resmi olan bir avatar alacak. Önceden, yalnızca alıcı adlarını ve Gmail dışı alanları görebiliyordunuz.

Gmail, kuruluşunuzun dışındaki kişileri koyu sarı renkle vurgular. Diyelim ki onlardan daha önce e-posta gönderdiniz veya aldınız. Aksi takdirde, e-posta istemcisi, hiç iletişim kurmadığınız kişiler için bir uyarı başlığı ve kuruluş dışı bir avatar görünecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir