Google bir süre önce Gmail’in artık ses ve videoyu destekleyeceğini duyurdu. 

Bu özellik kullanıcıların hem iOS hem de Android’de doğrudan Gmail uygulamasından arama yapmasına olanak tanır. Gmail daha önce aynı şeyi Google Meet’te paylaşılması gereken bir bağlantı aracılığıyla destekledi. Google artık bunu, uygulama içinde doğrudan sesli ve görüntülü arama yapılabilen Gmail uygulamasına entegre etti.

Sesli ve görüntülü arama seçenekleri artık Gmail mobil uygulamasında kullanılabilir. 

Google, yeni özelliğin tüm kullanıcılara ulaşmasının 15 günden fazla sürebileceğini de açıkladı. Gmail’in yeni özelliği tüm Google kullanıcılarına sunulacak: Google Workspace, G Suite Basic ve Business. Google Chat uygulamasındaki “Bir aramaya katılın”, Gmail uygulamasına yönlendirilecektir.

Diğer Google haberlerine gelince, sonunda Pixel Watch’ı gerçekte görebiliriz. Daha önce Pixel 6 serisinin lansmanında beklenen en son söylentiler, Google’ın önümüzdeki yıl, muhtemelen Q1 2022’yi Pixel Watch olarak adlandırmak üzere Pixel akıllı saatini piyasaya sürmeye hazır olduğunu söylüyor.

Google Pixel Watch, I/O etkinliğinden bu yana 2021 boyunca sıcak bir konu olmaya devam etti. Google akıllı saati zaten birkaç kez sızdırıldı ve piyasada bazı kusursuz yazılım deneyimi sunan yeni bir Apple Watch yarışmacısı göreceğiz. 

Şirketin şimdi nihayet akıllı saati resmi olarak duyurduğu söyleniyor. Markanın ilk akıllı saati olan Pixel Watch, birkaç kez devrildi. 

Popüler tahminci Jon Prosser tarafından daha önce paylaşılan görüntülerde, değiştirilebilir kayışlara ve kalp atış hızı izleyiciye sahip geleneksel saatlere uyum sağlamak için fiziksel bir tepeye sahip dairesel bir kadranı ortaya çıkardı. Yaklaşan Google Watch, OnePlus Watch gibi kavisli bir ekranın yanı sıra birinci sınıf bir ince form faktörü sunacak. Pixel akıllı saat, Apple Watch gibi büyük bir taç ile metalik bir çerçeve içinde toplanacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir