GittiGidiyor yeni yaşını kampanya ve logosunu güncelleyerek kutladı. GittiGidiyor’un CMO’su Feyza Dereli Fedar: “Gittigidiyor.com olarak 19 yılı aşarak 20 yıldır Türkiye’de eticaret sektörünün gelişimine destek olurken kurulduğumuz 2001 yılından bugüne kullanıcılarımızın online alışveriş deneyimlerinin her zaman daha iyi olmasını bir amaç kıldık.”

“Keşfetmeye Bak!”

Gittigidiyor tarafından yapılan açıklamalara göre gittigidiyor yeni yaşını “Keşfetmeye bak” adlı kampanyası ve yenilenen logosuyla kutlarken değişen ihtiyaçlara yönelik bir kullanıcı deneyimi sunacağını da belirtti. Verilen bilgiye göre sadeleşen tasarım trendini yakalayacaklarını belirtirken dikkat çeken yeni logosuyla teknoloji ile alışverişin buluştuğu yenilik dolu bir platform olacağı işaret ediliyor.

Gittigidiyor’da logo değiştirme trendine katıldı!

2021 yılında bir çok firmanın logo değişiklik yılı oldu. Bu değişikliğe katılan Gittigidiyor’un eski ve yeni logosu:

logo 1617706549
gglogo 1617706567

Yeni logosuna özel tasarlanan font: teknoloji ve alışveriş arasında kuracağı köprüyü anlatırken 50 farklı kategoride 22 milyon ürüne ev sahipliği yapan Gittigidiyor: kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik ürün çeşitliliğini artıracağını belirtti. Gittigidiyor 20.yıl yaşını kutlarken Feyza Dereli Fedar:

“GittiGidiyor olarak 20 yıldır ülkemizde e-ticaret sektörünün gelişimine destek olmak için çalışırken, kurulduğumuz 2001 yılından bu yana, kullanıcılarımızın online alışveriş deneyimlerinin her zaman daha iyi olmasını hedefledik. Kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimi sunarken, değişen koşullara ve tüketici beklentilerine göre kendimizi sürekli güncellemeye özen gösterdik.

Genç ve dinamik bir kurum kültürüne sahip GittiGidiyor olarak 20’nci yılımızı da aynı dinamizmle kutluyoruz. Yenilen logomuz ve ‘Keşfetmeye Bak’ sloganımızla kullanıcılarımızın keşif ve merak duygusuna dokunurken, onlara her gün yeni deneyimler ve ürünler keşfedecekleri bir dünya sunmayı hedefliyoruz. GittiGidiyor’un yenilenen yüzüyle, tüm kullanıcılarımızı platformumuzu keşfetmeye davet ediyoruz.” 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir