13 Aralık tarihi itibariyle başlayacak olan Girişimcilik Festivali Future Boost’21, 2 gün boyunca dolu bir program sunuyor. Özellikle bu alanda çalışmalar gerçekleştirmek isteyen öğrenciler tarafından büyük bir ilgi gören etkinlik, sektörün en gözde festivallerinden birisi olarak kabul ediliyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü tarafından düzenlenen ve kısa süre içerisinde geleneksel hale gelen Festivali Future Boost’21, bu yıl 13 Aralık ile 14 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Festival yeri ise Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi olacak. 

Girişimcilik Festivali Future Boost’21’de neler yer alacak?

Girişimcilik Festivali olarak düzenlenecek olan Festivali Future Boost’21’de katılımcılara sektörün en son gelişmeleri aktarılacak ve sektörün önde gelen isimleri tarafından farklı konferanslar verilecek. Festivalde 2021 yılı genelinde interaktif içerikler, özel workshoplar, kariyer fuarı ile yeni staj programlarına katılma imkanı, firmalar ile birebir görüşme şansı, eğitici seminerler ile katılımcıların kendini geliştirmesi sağlanacak. Böylece katılımcılar pek çok yeni fırsatı yakalama imkanı bulacak.

Bugün başlayan etkinlik 14 Aralık’a kadar sürecek. Etkinliğe, sektörün önde gelen markaları olarak kabul edilen Anadolu Efes, LC Waikiki, Xtremcoin temsilcileri katılım sağlayacak. Girişimcilik olarak son dönemlerde bitcoin, kripto para gibi güncel konuların da ele alınacağı ifade edildi. Özellikle pandemi nedeniyle uzun zamandan beri tek çok etkinlik iptal edildiği için yüz yüze olarak gerçekleştirilecek Festivali Future Boost’21’e katılımın yüksek olması bekleniyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir