StartupTeknoloji’nin düzenlediği ‘Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları’nın sekizincisi, 9 Mart’ta Atölye Üsküdar’da gerçekleşmesine günler kaldı. Girişimcilik dünyasının önemli aktörlerini bir kez daha bir araya getiriyor. Bir kez daha bir araya gelinen atölye bu sene de kaldığı yerden devam ediyor.

Girişimcilik ekosisteminin paydaşlarını her ay farklı bir bölgede buluşturan StartupTeknoloji, 9 Mart’ta 8.’sini düzenliyor. Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları’nın yenisini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

9 Mart’ta Atölye Üsküdar’da gerçekleşmesine günler kalan etkinlik, Girişimcilik dünyasının önemli aktörlerini bir kez daha bir araya getiriyor.

Girişimcilik Ekosistemi 9 Mart Tarihinde Atölye Üsküdar’da

Startupteknoloji’nin düzenlemiş olduğu Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları’nın 8.’si, 9 Mart’ta Atölye Üsküdar‘da gerçekleşmesi bekleniyor. Bu heyecan verici etkinlik serisine girişimcilik ekosistemi içerisindeki güncel gelişmeleri takip etmek isteyen herkes için büyük bir fırsat sunduğunu belirtelim. 9 Mart tarihindeki buluşma ise kadın girişimciler paneli ve yatırımcılık paneli gibi oturumlarla sektördeki son trendleri ve gelecekteki fırsatları katılımcılarla buluşturmayı amaçlıyor.

Girişimcilik ekosistemine değer katan birçok önemli ismi bir araya getirerek işbirliklerine zemin hazırlayan Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları’nda yer alarak sektördeki en güncel bilgilere ulaşma fırsatı ve yeni iş kapılarını arayabilirsiniz. Küçük bir tüyo olarak elbette değerli bağlantılar kurup geliştirebilirsiniz.

Bu arada StartupTeknoloji uygulamasını burada bulunan linkten ulaşabilirsiniz; > https://onelink.to/yk32k6?&dev=other&ref= uygulamasını indirerek etkinlikteki diğer misafirlerle bir araya gelebilirsiniz.

Etkinlik Detayları ise şu şekilde:

Organizasyon Sahibi: StartupTeknoloji

Tarih: 9 Mart 2024

Saat: 09:00’da

Yer/ Mekan: Atölye Üsküdar

Sınırlı kontenjana sahip olan bu etkinlik Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması’na katılmak için kayıt formunu doldurmanız önemle rica olunur. Formu dolduranlar arasından seçilen ekosistem paydaşlarına StartupTeknoloji tarafından davet maili iletilmesi söz konusudur. LCV formunun akabinde etkinliğe katılımınız onaylanmış olacak ve etkinliğe katılabileceksiniz.

Branding Türkiye ’nin medya partneri olduğu etkinlik saat sabah 09:00’da kayıt ve kahvaltı ile başlayacaktır. Hoş geldiniz konuşmalarının akabinde ev sahibi konuşması ardından girişim sunumları gerçekleşiyor olacak. Etkinliğin akabinde Kadın Girişimciler Paneli ve Yatırım Paneli olmak üzere iki ayrı panel olacak. Etkinlik sonuna doğru hediye çekilişi yapılacak ve sonrasında saat 15:00 sularında Eleven Maching Networking başlayacak olup o programın sonunda etkinlik son bulacaktır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir