Getir, kullanıcılarına iş arayanlar ve çalışanlar için yeni bir hizmet sunuyor.

Getirİş lokasyon servisi sayesinde iş arayanların ve çalışanların yer bulmalarını kolaylaştıracak ve seyahatlerinde geçirdikleri süreyi azaltacak ve bölgede iş bulmalarını sağlayacak.

Getir, 2015 yılında dünyanın ilk 10 dakikalık süpermarket teslimat modelini hizmete sunarak, lokasyon bazlı canlı haritalar sayesinde iş arayanları ve çalışanları bir araya getiren Getirİş Yeni Nesil İş Platformu’nu hizmetine ekledi Getirİş, “Yakındaki İşletmeler Getirİş” sloganıyla
kullanıcının iş arama ve sonrasında zaman kazandıran platformu olmayı hedefliyor.

Yakınındaki iş, Getirİş

GetirIs 2

“Yakınındaki İş, Getirİş” ile yakın iş bulmak artık daha kolay 81 ilde de hizmet vermeye başlayan Getirİş’i benzer bir hizmet olan ‘ten ayıran en önemli özellik, kullanıcıların iş tekliflerini kolayca görebilmeleri. Başvuru sahibi profilleri ve canlı bir harita üzerinde hizmetlerin ayrıntılarını görebiliyor. Getirİş’te çalışan arayan firmalar, garsondan kuryeye, muhasebeden satış temsilcisine istenilen pozisyon hakkında bilgi girerek ücretsiz ilan verebilirler. Başvuru sahipleri ayrıca sundukları hizmetler veya meslekleri hakkında bilgi verebildiği gibi, kullanıcıların numara almalarına da olanak tanıyabilir.

Getir Avrupa’daki unicorn şirketler listesinde 4. sıraya yükseldi

Getirİş’te özel dershaneden elektrikçiye, ofis çalışanına, çağrı merkezi ve temizlikçiye kadar farklı hizmet gruplarından iş arayan ve çalışan bir araya geliyor. Güvenli iletişim bir numaralı önceliği mottosuyla yola çıkan Getirİş sayesinde iş arayanlar, uygulama üzerinden ücretsiz mesajlaşma ve görüntülü görüşme ile e-posta veya telefon numarası alışverişi yapmadan iletişim kurabilirler.

Başvuru sürecinde tarafların onay vermesi durumunda açılan görüşme penceresi, görüşme süreci için güvenli bir olanak sağlar.

Getirİş’ten Sorumlu Direktör İrem Namlısoy konuyla ilgili şunları söyledi;

“İş ve çalışan arayanları güvenli bir ortamda bir araya getiren Getirİş hizmetimizi sunmaktan mutluyuz. Hemeniş’in çoğunluk hissesini satın alarak yeni bir hizmet alanına girmiş olduk. ‘Yakındaki iş, Getirİş’ sloganı ile yola çıktığımız hizmetimizde, iş arayanlar yakın çevrelerinden iş buldukları takdirde zaman kaybetmeden, tek vesaitle ya da yürüyerek işlerine gidebilecek. Çalışan arayanlar ise yakın çevrelerinden, belki de tanıdıkları insanlarla güvenle çalışabilecek. Böylece gerek iş ve çalışan arayanların bireysel refahına destek olacak gerekse toplumsal anlamda bir fayda sağlayacağız”

Getirİş nasıl çalışır?

İş arayanları ve çalışanları bir araya getiren Getirİş’te ilan vermek çok kolay. Bring ana ekranında Getirİş’i seçen kullanıcılar, yakın çevresinde bulunan posta ve çalışanlarının konumlarını haritasında ve listede görebilir, posta veya çalışan arama durumuna göre seçim yapabilir.

Kullanıcıların mevcut deneyimlerine ekleyebilecekleri bir profil sayfası vardır ve ‘Reklam gönder’ sekmelerinden reklam başlığı ve açıklaması, nasıl çalıştığı, reklam süresi gibi çeşitli sekmeleri doldurarak dakikalar içinde ücretsiz reklamlar yerleştirebilirler.
.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir