Türkiye’nin son dönemlerdeki en önemli girişimleri arasında bulunan Getir ve BiTaksi arasında sürpriz bir iş birliği gerçekleştirildi. Anlaşma sonrasında GetirBiTaksi hizmete başladı.

Türkiye’nin en çok tercih edilen hizmetlerinden olan Getir ve BiTaksi arasında yapılan görüşmelerde sürpriz bir anlaşma çıktı. Stratejik iş birliği olarak tanımlanan yeni proje sonrasında BiTaksi kendi uygulamasına ek olarak Getir’in servisleri arasına eklendi ve GetirBiTaksi adı ile hizmet sunulmaya başlandı. 

GetirBiTaksi neler sunacak?

Getir uygulaması içerisine dahil edilen BiTaksi bölümü sayesinde kullanıcılar ayrı bir uygulama kullanmaya gerek kalmadan kolay bir şekilde Getir uygulamasından BiTaksi hizmetlerine erişim sağlayabilecek. Farklı online servisleri bünyesine katarak uygulama etkinliğini artırmak isteyen Getir için yapılan anlaşma oldukça önemli. Daha önce 5 farklı hizmeti kullanıcılarına sunmaya başlayan Getir, yeni anlaşma ile birlikte uygulamaya 6. hizmeti de eklemiş oldu.

İstanbul ve Ankara’daki kullanıcıların hizmetine açılan BiTaksi uygulaması ile kullanıcılar artık bulunduğu yere direkt Getir aracılığı ile taksi çıkarabilecek. İlerleyen dönemlerde başta Büyükşehirler olmak üzere daha fazla ilde yeni hizmet devreye alınacak.

BiTaksi için yatırım yapmıştı

Uzun zamandan beri BiTaksi girişimini yakından takip eden Getir, özellikle geçtiğimiz yıllarda BiTaksi için yatırım yapmıştı. Yatırım sonucunda Bitaksi’de yüzde 35,6’lık bir hisse payına sahip olan Getir, mevcut gücünü kullanarak önemli bir iş birliğini hayata geçirmiş oldu. 

GetirBiTaksi 2
BiTaksi uygulaması artık Getir uygulamasında

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir