Bazen kullanıcılar Getir siparişlerini iptal etmek isteyebilir. Bu yazımızda size adım adım Getir siparişi nasıl iptal edeceğinizi anlatacağız.

Getir, Türkiye genelinde online pazaryeri uygulaması olarak faaliyet göstermektedir. Teslimat süresi sadece 5-6 dakikadır, ancak ortalama teslimat süresinin 8-9 dakika olduğu bilinmektedir. İstanbul’un her yerinde hizmet veren Getir, 2021 yılında yurtdışı hizmetine başlamış olup, şu anda 8 ülkede faaliyet göstermektedir.

Bazen müşteriler, olası koşullar karşısında bir Getir siparişini iptal etmek isteyebilir. Bu makalede, bir Getir siparişinin nasıl iptal edileceğine ilişkin adım adım talimatlar konusunda size rehberlik edeceğiz.

Getir siparişi nasıl iptal edilir?

Ne yazık ki uygulama üzerinden sipariş verme işlemi yapılamamaktadır. İptal işlemini başlatmak için Getir Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Getir müşteri hizmetlerine (850) 532 50 50 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Getir, İzmir operasyonuna başladı

Aramadan önce Dikkate almanız gereken bazı detaylar var. Getir, geçerli bir sebep olmaksızın herhangi bir siparişi iptal etme talebini kabul etmez. Sadece sipariş adresinizi vermeniz gerekiyorsa, siparişiniz varışınıza 15 dakikadan fazla kaldıysa ve yanlış sipariş verdiyseniz siparişinizi iptal edebilirsiniz.

İptal talebi nasıl yapılır?

Uygulama siparişi iptal edemiyor. İptal işlemine başlamak için Getir Destek ile iletişime geçmelisiniz. Getir müşteri hizmetlerine 90 (850) 532 50 50 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Aramadan önce, bazı detayları düşünmeniz gerekir. Getir, iyi bir sebep olmaksızın siparişi iptal etme talebini kabul etmez. Siparişinizi ancak sipariş adresi bırakmanız gerekiyorsa, siparişinizin varış süresi 15 dakikadan fazla ise ve yanlış sipariş verdiyseniz iptal edebilirsiniz.

Sipariş nasıl iptal edilir?

Siparişinizi iptal ettikten sonra tekrar sipariş vermek isterseniz uygulama üzerinden verebilirsiniz. Getir uygulaması, çevrimiçi operatörleri izleyebilecek şekilde tasarlanmıştır. Özellikle postanenin siparişiniz kapınıza ulaşmadan iptal işlemini tamamlaması önemlidir. Sipariş ve iade süreçleri şeffaf bir şekilde müşteri hizmetleri tarafından sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilir. Temsilci sizi tüm adımlar hakkında bilgilendirecektir.

Getir’de iptal edilen bir siparişin iadesi kaç gün sürer?

Getir Müşteri Hizmetleri, siparişinizi iptal ettikten sonra sistem üzerinden kredi kartınıza anında iade yapacaktır ancak bankanıza bağlı olarak banka işlemleri paranızı hemen kartınıza yansıtmayabilir. Paylaşılan bilgilere göre 1 ile 8 iş günü arasında Getir’in iade ettiği parayı banka hesabınıza yatıracaktır.

Getir çalışma saatleri nedir?

Getir uygulamasından sipariş verebilirsiniz, ancak uygulamada daha fazla kategori Bu kategorilerden bazıları müşterilere yalnızca belirli zamanlarda hizmet verebilir. Örneğin Getir’de market 7/24 çalışıyor ama Getir’deki depolar belirli saatlerde kapalı olduğu için gece yarısından sonra sipariş veremiyorsunuz. Getir’in çalışma saatlerini aşağıda bulabilirsiniz.

  • Yiyecek getir: 7/24
  • Su getir: 08:00 – 23:59
  • Büyük getir: 08:00 – 01:00
  • Pazara getir: 7/24

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir