Getir, İzmir operasyonuna başladı - Haberler - indir.com

Getir, İzmir operasyonuna başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-29 16:55:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Ortalama 10 dakikalık teslimat süratiyle mobil ticaret alanında dünya çapında bir ilk olan Getir mobil alışveriş uygulaması, İzmir’de ki operasyonuna starta verdi.

Ortalama 10 dakika içinde bin iki yüz farklı ürünü teslim eden ve büyümesini her geçen gün istikrarlı bir şekilde sürdüren Getir, İstanbul’un ardından şimdi de İzmir’de göreve başladı. Getir; Mavişehir, Bostanlı, Karşıyaka, Bornova, Kordon, Karabağlar, Buca, Güzelyalı ve Balçova’da olmak üzere tam 9 dağıtım merkezi ve 65 adet motosikletli kuryesi ile sipariş verilen ürünleri İzmirlilerin ayağına kadar ulaştırıyor.

Getir binlerce hayvanı doyuracak!Getir binlerce hayvanı doyuracak!

Kasım ayı içerisinde start verdiği İzmir faaliyetlerine en çok Buca, Bornova ve Balçova semtlerinden sipariş aldı. İzmir halkı Getir’i en çok 18.00-21.00 saatlerin aralığında kullanıyor. İzmir halkının siparişte en çok tercih ürünler, simit, Kuzeyden Su ve gofret olurken uygulamayı en çok 18-34 yaş aralığındaki kullanıcılar tercih etti.

Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek; ‘Getir’i kurarken amacımız, kullanıcılarımızın acil ihtiyaçlarında yanlarında olabilmekti. Getir sisteminin tasarımı ve hızı sayesinde moto kuryelerin hızlı olmasına gerek kalmadan bin iki yüz ürün ile, ortalama 10 dakikada, 7/24 kullanıcılarımıza ulaştırıyoruz. Getir’in kurulduğu günden bu yana indirilme sayısı 4.5 milyonu geçti. 15 milyonu aşkın sipariş miktarımızla kullanıcılarımızın kapısına mutluluk götürdük. Getir olarak bugün 135’i İzmir’de olmak üzere yaklaşık 3500 kişiye istihdam sağlamaktayız.  Ayrıca kadın istihdamını arttırıyor, kadınlarımıza destek oluyoruz. Şu anda İzmir’de sahada ve teknoloji merkezimizde toplam 6 kadın çalışanımız var.’ dedi.

Getir’in İzmir ile ilgili geleceğe dair planlarına dair açıklamalarda bulunan Tüfek, sözlerine şunları da ekledi: “İzmirliler Getir’i çok sevdi. 16 Kasım’dan beri 10 günde 10 bin kez İzmirlilerin kapısını çaldık. Getir’in yanı sıra uygulamamız içerisinde hızlı sıcak yemek teslimatı sunan GetirYemek ve büyük market alışverişlerinin daha kolay ve Getir konforunda yapılabilmesini sağlayan GetirBüyük girişimlerimiz de var. Bu hizmetlerimizi de en kısa zamanda İzmirlilere sunmayı hedefliyoruz.”

Kullanıcılarına çok daha hızlı ve son derece kaliteli hizmet sunabilmek için operasyon ağını büyütmeyi ilke edinen Getir, İzmir ve Ankara’nın ardından çok yakın zamanda Bursa, Kocaeli gibi pek çok şehirde kullanıcısının kapısını çalacak.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ