Milyonlarca kişi tarafından kullanılan, arayanın adını gösteren uygulama Getcontact’ı kullanmak istemiyorsanız uygulamayı silebilirsiniz. Peki, Getcontact hesabı nasıl silinir? Detaylı olarak açıklıyoruz.

GetContact hacklenmesinde yeni gelişmeler

2016 yılında hayatımıza giren Getcontact uygulaması dünya çapında 250 milyon kişi tarafından kullanılıyor. Birçok insan merak ediyor. “Arkadaşı beni telefonundan nasıl kaydetti?” Ancak, birçok kullanıcı bu uygulamaları kullanmasına rağmen bir süre sonra kaldırmak istiyor. Getcontact hesap kapatma sürecini sizin için adım adım açıklıyoruz. Gelin hep birlikte Getcontact hesabını nasıl sileceğinizi görelim.

Getcontact hesabı nasıl silinir?

  • Önce Getcontact uygulamasını açın.
  • Aylar sayfasına girin.
  • Hesap Ayarları’na tıklayın.
  • Hesabı sil’e basın.
  • İşlem tamamlanacak.

Bu uygulamalar, hesaplarınızı silseniz bile verilerinizi sistemde tutabilir. Bu nedenle Getcontact hesap kapatma işlemini tamamlamak için sistemde kayıtlı olan cep telefonu numarasını silmenizi öneririz. Getcontact hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları izleyin.

  • Sayfaya gidin
  • Getcontact’ı listeden çıkarın.
  • Ödeme bölümüne gidin.
  • Alandan cep telefonu numaranızı silin.

Getcontact ve benzeri uygulamalar, kullanıcıların merak ettikleri sorularına kişisel bilgilerini vererek cevap verebilmektedir. Ancak bu tür uygulamalar veri güvenliği açısından pek sağlıklı değildir. Bu nedenle Getcontact’ı kullandıysanız Getcontact hesabınızı silmenizi öneririz.

Getcontact gibi pek çok uygulama İnternette mevcuttur. Bu tür uygulamalar insanların merakını gidermek için tasarlanmıştır, ancak Getcontact tarzı uygulamalar düşündüğünüz kadar basit olmayabilir. Çünkü birçok kişisel verinin sağlandığı bu uygulamalar bazı uygulama geliştiriciler tarafından kötü niyetli olarak işlenmekte ve kullanılmaktadır.

Cihazlarında Getcontact uygulaması yüklü olan birçok kişi, “Uygulamayı bu tarih ve saatte cihazıma yükledim ve bilgim dışında kişisel verilerimin işlenmesinden uygulama geliştiricisi sorumlu” diyor. Peki gelelim asıl soruya. Uygulamalara giriş yaparken “Kişisel verilerimin bilgim dışında herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu değilim.” seçeneğini seçemnenin hukuki etkisi var mı?

Kısa cevap hayır. Uygulama girişiyle ilgili bu tür şartlar yasallığı temsil etmemektedir. Çünkü Getcontact gibi uygulamaları kullanmak isteyen kullanıcılar, kullanıcı sözleşmesini kabul etmeden uygulamayı kullanamazlar. Bu nedenle Getcontact ve benzeri uygulamaları kullanmadan önce iyi düşünmenizi tavsiye ederiz.

Bu yazımızda “Getcontact hesabı nasıl kaldırılır nasıl kaldırılır?” sorusunu yanıtladık. Peki siz Getcontact’ı daha önce kullandınız mı, Getcontact’ı faydalı buluyor musunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Android için Getcontact indir

iOS için Getcontact indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir